вторник, 31 октября 2017 г.

Seniordeal telenor

Seniordeal drivs av Seniordeal Sverige AB, och vårt mål är att tillhandahålla bästa möjliga erbjudanden och rabatter för Sveriges seniorer och. Bli medlem på Seniordeal för att ta del av aktuella erbjudanden och rabatter. När du är inne på ett erbjudande kan du använda dig av en rabattkod eller gå direkt till köp. Då det finns en rabattkod kopierar du den och klickar på knappen som leder till köp. Väl på sidan anger du koden i kassan för att få prisavdraget.


Har du ett av våra äldre abonnemang kan du ha kvar åldersrabatt. I våra mobilabonnemang kan du välja mellan GB - obegränsad surf. Dessutom kan du ta med dig surfen till bland annat USA, Turkiet, Schweiz, EU och Thailand.


Så får du pensionärsrabatter i förväg: Beställ ett pensionärsintyg om du inte fyllt 65. Med Telenor Familj ringer alla familjemedlemmar varandra utan extra kostnad. Ni kan prata hur länge ni vill, oavsett var ni är i världen – så mycket som dagar i sträck. Det är en trygghet som du kan förlita dig på. En trygghet som ger er frihet att upptäcka världen, tillsammans eller på olika håll.


Rabatt på hjälp med hemelektroniken. Club och Smart senior. Månadsrabatt för dem över år. Har ett särskilt prisavtal för. Fler än 4rabatter för plus, seniorer och dig som är pensionär.


Smart Senior erbjuder flest och bäst seniorrabatter. Hitta det bästa och billigaste mobilabonnemanget för dig i. Telenor har sitt egna mobilnät som är ett av Sveriges mest heltäckande nät och som har stöd för 4G, 3G och 2G. Om du är ute efter en ny mobiltelefon har Telenor ett stort utbud av nya mobiltelefoner som du kan teckna med ett fast pris-abonnemang.


Vi delar mobilnät med Telia, Teleoch Telenor , och har en befolkningstäckning på över. Där du inte har 4G kan du fortfarande använda 3G för all surf. Mobilabonnemang Välj det fastpris. Telenors styrka utöver deras familjeabonnemang är att de erbjuder WiFI-samtal vilket gör att man kan ringa överallt där det finns WiFi-täckning. Sedan så kan surf även användas i länder och enligt våra erfarenheter har Telenor det bästa obegränsade abonnemanget.


Comviq är mobiloperatören som pressar priserna. Vi erbjuder billiga alternativ för mobiltelefoni. Jämför våra erbjudanden. Writelin, där man får hjälp att skriva ner sin livshistoria.


Spara 3kronor på nummer av tidningen och presentkort på ATG. Vi bor så illa till att vi knappt kan använda annat än wifi här. My Beat mobilabonnemang. Ingen bindningsti Inga dolda avgifter, och alltid med mer surf för pengarna. Vi har extra prisvärda mobilabonnemang för dig som är över år.


Du behöver bara välja surfmäng fria samtal och SMS ingår alltid. Adresser, telefonnummer och kartor till alla företag och personer. Hitta med hjälp av vägbeskrivningar och gatubilder.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения