четверг, 19 октября 2017 г.

Kärleksproblem hjälp

Ett stort kärleksprobleatt ni slutar kommunicera. Ett annat kärleksproblem som kan uppstå efter ett långvarigt förhållande är att ni slutar kommunicera med varandra. Det kanske inte finns något kvar att säga. Här kan det vara dags att lägga relationen bakom sig och gå vidare, om ni inte känner för att ge det ett nytt försök.


Hej, För att göra en lång historia kort. Jag är i 30års åldern, har varit 1 fokuserad på karriären. Prata anonymt med rådgivare och andra ungdomar för att hitta svar på dina problem och frågor.


Läs mer om forum för ungdomar på Ungdomar. Han reagerade inte men nu över jul så åkte jag bort och jag märkte att killar från ingenstans la till mig på Snap och det visade sig att det var den där killens vänner jag är intresserad av och de frågade om jag fortfarande gillade honom och jag sa ja och hans vänner har stirrat på mig i skolan och frågat ut mig hur det går med. Kärleksproblem, hjälp. Jag vet inte riktigt varför jag skriver det här inlägget.


Kärleksproblem hjälp

Tror det är för att jag är själv så förvirrad. Här inne skriver jag om hur man kan bättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).


Det är inte dina kärleksproblem. Var förstående, lyssna och säg några tröstande ord när det behövs, men det finns ingen anledning för dig att verka lika förkrossad som ditt barn. Om du har hunnit lära känna barnets före detta pojk- eller flickvän under de månader eller kanske till och med år som de varit tillsammans, försöka att hålla inne med dina egna känslor. Med hjälp från eDarlings egen psykolog och kärleksexpert Salama Marine så har vi nedan listat de vanligaste skälen till att ett förhållande tar slut och hur dessa kan undvikas.


Kärleksproblem hjälp

Om du stött på dessa problem med din partner, försök att finna hållbara lösningar genom ärlighet och öppenhet för att styrka ert förhållande. För många är den hjälp de kan få där tillräcklig. Vid behov får du där hjälp vidare till den specialiserade psykiatrin.


Tveka inte att söka hjälp om du mår dåligt. Stöd och hjälp finns att få både för akut lindring och för att klara vardagen på längre sikt. Vill du komma vidare och hitta en lösning?


Kom då på ett föredrag “Under ytan i relationer” eller boka en enskild konsultation. Att delta i en workshop i “Livets Konstellationer” är ofta berörande och ger insikter om hur saker kan hänga ihop. Oavsett vad du väljer så får du hjälp på vägen till att lösa dina problem. Information om det står längre ner i beskrivningen. Hjälp gärna varandra och har ni tips på dessa problem så skriv det bland kommentarerna.


Jag vet att det är något fel, för det märker jag på min pojkvän, jag frågade en gång och han sa att han var less på allt så jag frågade vad som hade hänt, men det vägrar han svara på. För att förstå vad det är som gör det så svårt för många att stanna kvar i en relation kan den s. Fråga psykologen Här kan du ställa frågor och få svar från en psykolog. Vi besvarar så många frågor vi har möjlighet till, men kan inte garantera att alla. Snälla hjälp mig och säg hur jag ska göra!


Just nu hjälper jag dig med dina kärleksproblem.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения