пятница, 20 октября 2017 г.

Chatta med sjukvården

Ange ditt besvär och starta chatten så guidar vi dig till rätt vård direkt. Nu kan du chatta med läkare online, dygnet runt, och få samma vård som vanligtvis ges på en vårdcentral. Det är bekvämt, enkelt och du sparar tid.


För att få hjälp med ditt personliga ärende behöver du logga in med e-legitimation (till exempel mobilt bank-id). Chatta om dina problem med ett AI-program som första steg när du kommer till vårdcentralen, eller få svar på vanliga patientfrågor när du ligger på sjukhus. Hälso- och sjukvården i VGR satsar på ett flertal digitala tjänster inom hälso- och sjukvården , både för att minska kostnader och förbättra servicen.

Medicoo ger dig snabb vård när du behöver det. Chatta med våra läkare direkt i mobilen utan att ladda ner en app. Vi kan hjälpa dig med de flesta vanliga besvären, vare sig du söker vård för dig själv, ditt barn eller anhörig.


Samma system som på vårdcentralen fast utan tidsbokning och väntrum. Stockholm till Lund för operation i samband med födseln. Vi jobbar med leverantörer från många länder (framför allt inom EU) och har lång erfarenhet av möbler anpassade för sjukvården. Gäller det ett garantiärende och ni har en produkt som inte fungerar som den ska eller har någon annan defekt ber vi er att alltid skicka så detaljerad information som möjligt.


Få hjälp direkt online av Capio Go året runt mellan 8-22.

Här kan du träffa läkare, barnmorska, sjukgymnast och psykolog. Slipp väntrum och få konsultation, behandling eller remiss i mobilen. Chatt - och röstsamtal kr. Träffa psykolog online.


Du kan chatta med oss genom att logga in med BankID. När en rådgivare finns tillgänglig är chattfönstret synligt. Chatten finns även i appen - Mitt Apotek. Inloggning via telefon och chatt.


För att vi ska kunna lämna besked om uppgifter på ditt recept, högkostnadsskydd eller fakturor behöver du identifiera dig med. Hermelinen är samhällsaktören som hjälper dig från symtom till ett hållbart liv. Vår unika samverkan mellan kompetenser inom friskvår rehabilitering och sjukvård skapar kontinuitet och gör det enkelt för dig som kund.


Välkommen – oavsett var i livet du befinner dig. Det finns de som tror att det är omöjligt att förändra världen. Men det går, och RFSU vet hur man gör. Samarbeta och koordinera uppgifter på ett enkelt och säkert sätt med chatt , video, röstfunktioner och sjukvårdsverktyg i ett och samma nav. Mer information Microsoft Teams har utformats med IT-avdelningen i åtanke, med enkla administrationsfunktioner för samarbete, möten, samtal och appar på ett och samma ställe.


Hos Pratamera kan du snabbt få hjälp med ditt mående vid chatt , video och terapiprogram (KBT) av legitimerade psykologer och psykoterapeuter.

Som en del av den offentliga hälso- och sjukvården är hjälpen oftast helt kostnadsfri: Chatt - och röstsamtal kr. Gratis under år och med frikort. Barnombudsmannen: Hej och välkomna till dagens chatt ! Idag är det juristen Julia Nordin Johansson som chattar.


Temat är rätten till hälsa och sjukvård , men det går förstås bra att ställa frågor om annat.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения