понедельник, 9 октября 2017 г.

Inleda konversation på tinder

Det första intrycket betyder massor och det kan därför vara bra att lägga lite eftertanke bakom den inledande repliken. Våga ta första steget och skriv något otippat. Det tråkigaste som finns är ett: ”Hej! Skriv något mer personligt så hon får en känsla av vem du är.


De som inleder med att ge en komplimang! Det kommer hända någon gång min vän. Ser man inte ut som Ryan Gosling (vilket jag inte gör) så kan man inte förvänta sig mer. Börja förbättra ditt självförtroende, dina konversationer och din förmåga att skaffa vänner - på under en timme.


Tillsammans med konversationsexperten David Morin har jag utvecklat ett gratis test ( på engelska) för att skippa kallpratet och skapa det sociala liv DU vill ha: Gå till testet. Jag skriver med tjejer som på riktigt bara svarar. Vem fan orkar ha en sån konversation. Då fokuserar man ju på de tjejerna som faktiskt är nyfikna på en och driver lite själva. Den originella: Inleder konversationer med något unikt vitsigt, oftast relaterat till något han har kunnat hitta på tjejens profil.


Inleda konversation på tinder

På sin egen profil beskriver han sig själv på det originellaste, mest skämtsamma och ironiska sättet han kan. På bussen upp till Stockholm inledde de en konversation och kvällen slutade med middag på Operakällarens bakficka och ett par drinkar på Stureplan. För att föra en konversation behövs både jobbrelaterade och vardagliga inlägg. Man ska inte försöka inleda någon konversation med de här personerna.


Make every single moment count. Vi listar de största misstagen. Hur inleder du en konversation ? Inled ALDRIG en konversation om sex. Du kommer förmodligen inte få något svar från personen som du försöker inleda en konversation med.


De svarade att det ofta upplevde att det var deras ansvar att behöva inleda en konversation – vilket de tyckte var synd. När vi frågade om de gillade att tjejen tog initiativet fick vi ett rungande JA! Tinder is more than a dating app. Efter du läst denna artikel kommer du vara bättre på att veta vad du ska skriva.


Det borde ju vara lite som att inleda en konversation med en främling i verkliga livet fast ca 1 lättare. I och med att folk har bilder på sig själva där man (oftast) ser hur personen ser ut OCH vad hen gillar att göra så borde det ju vara en såkallad slam dunk. Det är något jag avskyr att göra, hålla igång konversationen själv utan någon direkt hjälp från den andra parten, eller om man skriver en fråga eller vad det nu är och får tillbaka ett kort svar på något ord. Fyfan för det, då brukar jag mest ignorera de och låta de komma tillbaka till mig om de vill något.


Inleda konversation på tinder

Tänk på att dem flesta tjejerna inte har tid eller ork att klicka sig in på din profil för att kika på dina andra foton så din första bild och som även är din så kallade profilbild ska vara din bästa. Visa hela ditt ansikte och täck inte dina ögon med solglasögon. Sen kanske inleda med ett gemensamt ämne ni delar intresse av.


Jag hade nappat på detta for sure. It’s a cultural movement.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения