понедельник, 30 октября 2017 г.

Otrohet statistik världen

Otrohet statistik världen

Världens mest otrogna länder: 1. Thailand – här har hela procent av de gifta paren gjort något med någon annan. Danmark – procent så nästan hälften av alla danskar har stoppat handen i fel kakburk någon gång. Italien – procent av de gifta paren i romantikens land har blivit bedragna. Otrohet statistik världen.


Här är världens mest otrogna länder - flera nordiska i topp. Det verkar som de absolut flesta i Europa har dåliga chanser att undkomma otrohet. TT Hälften av svenskarna anser att det är otrohet att flirta eller sexchatta på nätet. Statistiska centralbyrån (SCB) är en myndighet i Sverige som producerar officiell statistik.


Befolkning, arbetsmarkna export, import, BNP och inflation. Statistik avseende befolkning, myndigheter, ekonomi, samhälle, massmedia, miljö, livsmedel, vatten, energi, hälsa. Visas med tidsangivelser för.


Otrohet statistik världen

Men alla typer av sexuella relationer, inklusive sex online, är otrohet för dem. Statistik , otrohet och gener det där med statistiska samband kan man använda nästan till vad som Det borde väl alla bedragna kvinnor förstå Där är jag säker på att det beror på att vi över huvud taget inte har en säker statistik över kvinnor och män har otrohet , det är bara. Det sägs att thailändska kvinnor hatar otrohet.


Synen på skilsmässor i världen. I vissa delar av världen är skilsmässor fortfarande tabu och synen på skilsmässor skiljer sig mycket mellan världens länder. I Pakistan, Uganda, Ghana och Filippinerna anser över av de tillfrågade att skilsmässa är moraliskt oacceptabelt. Trots att den otrogne vet hur sårande en sexuell affär kan vara för den fasta partnern, väljer han eller hon att bryta trohetspakten och vara intim med en utomstående person. Nära varannan svensk betraktar flirtande på nätet som otrohet och var åttonde känner sig bedragen om partnern tittar på porr.


Otrohet statistik världen

Vad som anses vara otrohet kan dessutom skilja sig från person till person. Drygt hälften av alla svenskar tycker att det är otrohet om ens partner har webcam-sex eller blir förälskad i någon på nätet. Här finns statistik presenterad som grafik och diagram. Vi vill att alla ska ha möjlighet att hitta fakta och slå hål på myter med hjälp av vår statistik.


En otrohet kan öka både ångest och oro i kroppen vilket i värsta fall kan leda till en depression. Vissa kan helt tappa fokus på resten av livet såsom vänner, familj och att ta hand om sig själv. Det är viktigt att ta en dag i taget och försöka prioritera hälsosamma vanor som att gå till gymmet och kanske börja gå i terapi. Om statistik och enkäter tyder på att kvinnor och män är otrogna i ungefär samma utsträckning så är jag rätt så övertygad att i verkligheten så är kvinnor oftare är otrogna än män.


Att statistik och undersökningar missar detta beror på att kvinnor och män definierar sin egen otrohet på olika sätt. Visar endast inlägg av Anonym - Visa alla. Men behöver inte automatiskt leda till att det blir så.


De flesta förhållanden bygger på ett oskrivet moraliskt kontrakt att man ska vara trogen. Visar det sig att en av parterna brutit det kontraktet hamnar ofta den andra i chock och kris. Vi har statistik för över 1olika indikatorer, indelade efter kategori i menyn till vänster på sidan.


Källorna är oftast FN eller Världsbanken (se respektive indikator för detaljer). Se utvecklingen, jämför länder, hitta tabeller, grafer och tematiska kartor. Med ett vardagligt ord kallas det vänsterprassel , ett ord som härrör från begreppet äktenskap till vänster ( tyska Ehe zur linken Hand ), det vill säga sedvänjan vid morganatiskt äktenskap att mannen vid vigseln.


Glädjande nog verkar ökningen av skilsmässor avtagit de senaste åren. Det året registrerades bara st skilsmässor.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения