понедельник, 30 октября 2017 г.

Isveç gazete haberi

Isveç gazete haberi

Geleceğin planı - Yolcu uçakları saatte 2. Rilke’nin “Şiirsel Anavatanım” dediği Rusya seyahati ile ilgili serginin ikincisi İsviçre’de açıldı. Dünyadaki Kahramanı’ ödülüne Suriye asıllı hemşire yaşındaki Israa Abdali layık görüldü. Abdali, Aftonbladet gazetesi ve TVtelevizyonu tarafından düzenlenen yarışmada Suriye’deki savaş mağduru insanlara yaptığı yardımlardan dolayı en fazla oyu alan aday oldu.


Isveç gazete haberi

Son dakika İsveç haberlerini buradan takip edebilirsiniz. En son isveç haberleri anında burada. Suriye doğumlu politikacı Rashad Alasaa göçmen kaçakçılığı yaptığı gerekçesiyle tutuklandı. Bt Haber Haber vitrini Haber gazete Net haber Kazete Net gazete Haber. Uddevalla bölgesinde iki katlı bir binada çıkan yangın nedeniyle yapılan soruşturma kapsamında bir kadının yangını kasıtlı çıkardığı isvecgundemi.


Uppsala kentinde hal ve hareketlerinden şüphelenin bir dilencinin montundan milyon kron para çıktığı bildirildi. Türk Kadınlar Federasyonu 10. Türkiye`de ne olup bitiyor? Habere giden en kısa yol için şimdi tıklayın.


Kuzey gazetesinde yayınlanan, Kuzey gazetesi tarafından gazetenin sosyal medya profillerinde paylaşılan, ve üçüncü kişiler tarafından bağlantı yoluyla dağıtımı yapılan haber ve köşe yazılarına yapılan yorumların içeriğinden yorumları yazan, yapan ve dağıtanlar sorumludur. Gazete , dün bir ‘yalanlama metni’ yayımladı. DÜNYA, haberde ve yorumda sansasyondan kaçınır. Bugün akşam saatlerinde Yengeç burcunda bir Ay Tutulması meydana gelecek. Uzak akrabalarınızdan gelecek bir haber gündeminizi değiştirebilir.


Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilgili gelişmelerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Uzun süredir devam eden eğitimlerinizin karşılığını almaya başlayabilirsiniz. Aftonbladet, aynı haberi bu kez organları İsrail askerleri tarafından çalındığı belirtilen Filistinli gencin karnı baştanbaşa yarılmış ve sonradan dikilmiş cesedine ait fotoğraf eşliğinde yayınladı. NBŞ’de Kota Düştü Pancar Üreticisinin Yüzü Güldü.


Belediye Başkan Adayı Galip POLAT Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor. Kapalı Halk Pazar Yeri Hizmete Hazır. Beton Elemanları Fabrikasında Üretim Zamanı. Kulu’da Karne Heyecanı.


Eskişehir gündemi ile ilgili tüm haberler. Kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde. KIBRIS Haber , Kıbrıs Gazetesi ,. Tüm gazete manşetleri, son dakika haberleri ve haber sitesi arşivimiz ile hiçbir haberi kaçırmayacaksınız. Birgün Gazetesi resmi internet sitesi.


Gündemden en son haberler, yazar yazıları, yorumlar ve röportajlar. Suriye asıllı hemşire yaşındaki Israa Abdali layık görüldü. Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. Huzur evlerinde binlerce yabancı yaşlı olduğunu belirten İsveç gazetesi , İsveççe konuşamıyorlar, kendilerini de ifade edemiyorlar şeklinde bir tespitte bulundu. Merkez Bankası politika faizini yüzde sıfıra yükseltti.


Her devrin gazetesi olmadık, milletin gazetesi olduk. Uğurlu Gazetecilik Basın Yayın Matbaacılık Reklamcılık Limited Şirketi’ne aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения