вторник, 10 октября 2017 г.

Freja af fryken

Freya underkläder på nätet, stort urval av BH:ar och trosor. Vi får dock inte vila på gamla lagrar och står nu inför en ny stor utmaning. Frejas fantastiska historia från dess förlisning till bärgning och återupptagna resor på Fryken efter år på sjöbotten. Freja har en mycket intressant historia.


Med Fryksta vid Frykens södra strand som hemmahamn, och ett pärlband av bryggor att besöka de nio milen på väg upp till Torsby är hon för fryksdalingar ett omhuldat väsen från ett annat sekel.

Från Fryksta utgår ångbåten FREJA på sin resa över Fryken. Ambitionen är att det gamla ångfartyget ska kunna användas igen under nästa sommar. Vi har kommit en bit på väg.


Fryksta kaj och stävade nu för full maskin mot nästa mål, bryggan vid Bössviken. Men plötsligt började det duggregna och vinden tog fart över Fryken. Efter en tids ekonomisk kris har det börjat ljusna för Freja. Det var en kastvind som gjorde så att fartyget krängde och den osurrade lasten försköts.


Visst vore det trevligt.

Premium Loading. Skip trial month free. Tryck av konstnären Kerstin Ax. Den är signerad av konstnären. Lite märken på träramen. Ser lite vågig ut i papperet om man tittar från sidan.


I övrigt i fint skick. Dessvärre ville ödet annorlunda. Och dramatiken har fortsatt. Men de blir färre än tidigare. Verkehrt zwischen Fryksta, Sunne und Torsby in Värmland.


This feature is not available right now. Please try again later. Detta intresse har blivit allt större under de senaste åren efter det att vraket lokaliserats och bärgningen blivit.


En renovering som skulle kosta cirka en miljon kronor – pengar som inte finns. Det ska också gå att hyra in sig för chartrade turer. Föreningen ska nu starta en insamling och också söka pengar från bland annat Riksantikvarieämbetet till renovering.

BOENDEMILJÖ Fryken är beläget i stadsdelen Ru km från Karlstads centrum. Välkommen till Sagolika Sunne vid Fryken ! Sunne i Värmland en perfekt plats att utgå ifrån på semestern! Här är det nära till det mesta.


Torsby Ransäter Västra Ämtervik Östra Ämtervik Se Fryksdalen karta!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения