понедельник, 30 октября 2017 г.

Familjeresursen haninge

Du kan också vända dig. Vi ger även stöd till. Vi erbjuder psykosocial behandling för dig som upplever att du har beroendeproblematik och som önskar göra en förändring. Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar?


Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny sta cirka minuter från Söder. Här kan du få stöd och råd för att ordna upp en skuldsituation eller en tilltrasslad vardagsekonomi.


Vi söker nu en familjebehandlare som vill arbeta med våld i nära relation med fokus på männen, både individuellt och i den grupp för män som nyligen startats. Ta kontakt med Elevhälsan via gymnasieskolan. Haninge ligger strax söder om Stockholm. Behöver du stöd i ditt föräldraskap?


Mångfald och olikheter bland våra medarbetare ger oss ökade möjligheter att ge kommunens invånare en service med hög kvalitet. Om du utöver våra kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. FoU Södertörn Gehart-Brooks, D. Familjeresursen Villa Rudan. Client and therapist perspectives of change in collaborative language systems: an interprevetve ethnography.


We take no responsibility for the accuracy of the translation. Relationsvåldsteamen och Polisen. Jobbhatten på mån och fre. Fackliga hatten på tis, ons och tors i TUNGELSTA. Första gången som du ansöker om ekonomiskt bistånd kan det ta upp till tre veckor innan du får beslut om du beviljas bistånd eller inte.


Du som är student och medlem i Vision kan följa med en person inom ditt framtida yrke under en arbetsdag. Det blir en slags endagspraktik. Hur ser en arbetsdag ut. Bjärka-Säby Nya Slottet Annexet.


Vi har jobben du söker! Varje arbetspass bemannas med fyra socialsekreterare. Socialjouren bemannas söndag-torsdag kl. I tjänsten ingår viss beredskap efter ordinarie arbetstid. Sass Rehabilitering Göteborgs Stad.


Spånga-Tensta stadsdelsområde är beläget i den nordvästra delen av Stockholm. Inom området finns Järvafältet, ett grönområde med unika kultur- och. Här finner ni all information om ! Personalen är licensierad och följer manualen, om än inte slaviskt.


Hitta information om olika företag på Betyg.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения