понедельник, 22 апреля 2019 г.

Ingen blir kär i mig

Förvandla din look med rätt nyans - Rapunzel of Sweden! Ingen kan bli kär i mig. De följer alltid samma mönster. Sen kommer de alltid på att de inte har några känslor för mig. Och det är något jag drömmer stort om.


Och jag vet att jag en dag kommer att bli en mamma på ett eller annat sett.

Men jag kan ändå inte låta bli att tänka tanken att jag kommer bli alla andras barns ”gudmor” för att jag inte har några barn eller familj själv. MEN ingen blir kär i mig. Vad är felet, varför blir ingen kär i mig ? Känna för mig som jag känner för de.


Han kände inte heller mig utan hade gjort sig en drömbild av vem jag är. Detta har hänt flera gånger i mitt liv, att såna som skapar sig drömbilder av vem jag är blir besatta och beter sig som värsta stalkers. Men ingen av dessa har jag haft en relation me varken på vänskapligt plan eller nåt annat.


Men här listar vi tecken på attraktion och kärlek du kan hålla utkik efter. Ju fler du känner igen, desto säkrare kan du vara!

Det är nämligen flera parameter som spelar roll när man blir förälskad. Och vet man om dem, ja, då kan du ju faktiskt påverka och få din crush kär i dig, skriver danska Metroxpress. Liknande attityder, bakgrund och personlighet. Deras flörtar är identiska med dem vi hade i början av vårt flörtande.


Eller varför blir man inte kär ? Det är frågor som man kan grubbla över till leda. Med facit i hand har man ju gjort några mindre lyckade val av partner i livet – och när man väl träffade någon som man BORDE bli kär i hände. Måste kärlek vara så svårt? LÄS OCKSÅ: Singel i sommar?


Sådana livsviktiga samtal för. Man kan vilja bli kär och bli det senare likaväl som man kan bli kär vid en tidpunkt när man man kan göra slut men bli vänner igen efter. Och med aningen lättare steg lever sexåringen vidare.


Tiden läker, men jag verkar inte kunna bli kär igen. Det är helt gratis att bli medlem och det tar bara någon minut. Kan han bli kär i mig igen? Han är en superfin kille men det var inte på den nivån.


Det fanns ett intresse när vi var iväg på egna dejter men det händer mer än det som visas på tv. När vi hängde allihopa var det mer kompisnivå. Anna Jonsson ångrar absolut inte sin medverkan i programmet.

Får inte ur mig känslorna trots att jag logiskt sätt kan resonera med mig själv kring det. Känner mig så billig och lurad! Det bara mal och mal i hjärnan och det känns som om hela jag är fel! Ja, jag vet att det inte är mig.


Män är vanligtvis ivriga att bli kära , men ingen av dem kommer att erkänna det. Alla längtar de, djupt inuti, efter kärlek och ömhet som vi gör. Den enda skillnaden är att vi är villiga att prata om det medan de kommer att låtsas vara ointresserade när de faktiskt verkligen, verkligen vill ha någon vid sin sida att älska. Men just nu så känns det som om det inte finns några fina killar. Men jag är inte kär längre.


Jag blev inte kär i Pelle. Vad tusan ska jag göra åt det? Nu har det gått så långt att jag börjar bli orolig att jag ska bli kär i någon annan, ingen speciell, men själva tanken skrämmer mig. Kan jag bli kär i henne igen? Visst jag har haft crushar och jag har tyckt om vissa.


Men saken är att jag vill bli kär. Det skulle vara jättehärligt, typ. Men det känns bara som att alla i min ålder är, jag vet inte, barnsliga?


Kanske inte rätt ord men ingen i min ålder är som mig tycker jag. Och sen kommer vi till nästa fråga. Vem skulle någonsin bli kär i mig ?

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения