пятница, 5 апреля 2019 г.

Singellivet blogg

Vi skulle vilja visa dig en beskrivning här men webbplatsen du tittar på tillåter inte detta. Skribenter på denna lilla men ändå så stora blogg om livet som singel är killar från smålands mecka, GGVV blockets stolthet gnosjö kommun, där A kan lokaliseras ett Headshot från gnosjös innekärna, samt de andra från Hillerstorps innersta singelkretsar, barndomsvänner som knappt vågat gå ut de senaste åren. Söker med ljus och lykta. Vill hitta personen som jag ska leva med resten.


Den stora svenska bloggkatalogen Bloggportalen. Presentationer av tusentals bloggar , indelade efter ämnen, med.

Just nu är hon i USA enligt bloggen så lite oklart om hon kommer fortsätta blogga men ni har en hel del inlägg att läsa bakåt i tiden. Singellivet A-J skriver om sitt singelliv med Tinder och massa dejtande. Tänkte starta bloggen om singellivet och dess fördelar och nackdelar. Men nu blev det ju inget med den. Och jag kan ju inte förneka att tanken har slagit mig att deras ändrade beteende kanske skulle vara orsakat av att de hittat bloggen och backat av den anledningen.


Hörde inte vad kollegorna sa. Det finns en del du kan göra, både för att faktiskt få mer pension om du är singel, och för skaffa krockkuddar om du blir det under livets gång. En singel, utan krav på att finnas där för familjen, har massor av tid för att jobba och tjäna pengar. Välkommen till Mötesplatsens blogg !

Här på bloggen kan du läsa om par som hittat kärleken, få dejtingtips samt läsa om dejting och relationer. Ett dåligt förhållande suger också. Skillnaden är att då vet man att det kan man göra något åt det. Det handlar bara om jag vill, orkar, kan och när jag ska ta itu med förändringen och kanske till och med bryta upp.


Vi ramlade iaf runt på gatorna en sväng innan vi drack för många drinkar, mobiler badade i shots, naglar bröts, folk kom och gick och vi kissade mittemot varanda. Arbetat som sjuksköterska många år och 20år som högre chef vilket också gett mycket erfarenhet o samlad kunskap. Men framför allt har jag lärt mig av livet i stort o reflekterar gärna kring detta med er andra. Mitt år i bilder hittar ni på instagram, här vill jag mest säga tack för att ni har hängt med ännu ett år. Det är fantastiskt att ha en blogg som går så många år tillbaka och jag ingen avsikt att sluta blogga.


Jag pratar jämt om sex. Elaine Eksvärd har en blogg som jag är en trogen läsare av. Hon är numera gift och tvåbarnsmor men skriver en hel del inlägg om sitt singelliv och tankar om singellivet. Till exempel här finns roliga sexleksaker som du kan recensera på bloggen. Carries blogg i Sex and the City.


Sex, kärlek och singellivet är helt enkelt ämnen som inspirerar och intresserar andra. När jag som 16-åring hoppade av gymnasiet för att bygga min blogg som en business. Det blev tydligt för mig hur samhället tycker att man ska gå den klassiska vägen. Ett annat vägskäl var när jag fick magsår.


Det fick mig att fundera över vem jag presterade för och börja leva mer hållbart.

Hon skriver i sin blogg att hon aldrig älskat sitt liv så mycket som hon gör just nu som singel och hon älskar att spendera tid med sina vänner. Hon är rädd för att den dagen hon träffar någon så kommer det att försvinna. Föredrar ni singellivet eller partnerlivet?

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения