понедельник, 8 апреля 2019 г.

Psykolog landstinget göteborg

Reducerat pris via landstinget. Landstingssubventionerad tjänst. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling.


Vill du jobba som psykolog hos oss?

Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Mer hjälp vid behov på någon av våra vårdcentraler.


På Capio hjälper vi dig digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Få hjälp av specialister - utan krav på remiss. Legitimerade behandlare över hela sverige.


Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid!

Men tillgängligheten varierar väldigt från landsting till landsting. Därför är det bäst att du kontaktar ditt landsting och hör efter vad som gäller just där. De 7föreningsanslutna psykologer som verkar på västkusten i och kring Göteborg arbetar bland annat inom företagshälsovår habilitering, primärvår psykiatri och somatisk vård. Många psykologer driver privata mottagningar i Göteborg och det finns även ett flertal psykologer som du kan träffa digitalt i Göteborg.


Om du söker psykolog i Göteborg är du välkommen att kontakta oss o ch uppsöka vår psykologmottagning på Kungsgatan 32. Vi anordnar också specialistkurser för psykologer och föreläsningar för allmänheten. Vi har en ambition att sprida och utveckla psykologisk kunskap för såväl verksamma psykologer som för den breda allmänheten. Vi är legitimerade psykologer och psykoterapeuter.


Nedan finns länkar till verksamheter som förmedlar kontakt med privata psykologer och terapeuter. I texten om psykoterapi och psykologisk behandling kan du läsa mer om olika terapiformer och vad du bör tänka på innan du tar kontakt. Här arbetar flera mycket erfarna psykologer och psykoterapeuter. Psykoterapi och konsultation.


Efter år som psykiater och psykoterapeut i Stockholm har jag återvänt till Göteborg och öppnat praktik på Flaggberget i Hovås, ett stenkast från havet. För att söka hos mig behöver man ingen remiss och hos mig gäller landstingets frikort. Tove är just nu föräldraledig.


Hos oss möter du engagerade psykologer som sätter höga krav på kunskap och professionalitet. Våra behandlingar utgår alltid från varje individs unika behov och vi arbetar i enlighet med evidensbaserad praktik.

Våra leg psykologer arbetar med KBT, (PE (Prolonged Exposure), Kognitiv Terapi för PTS EMDR), eftersom det är den behandling som enligt forskningen fungerar bäst. Vi är också ett kunskapscentrum för PTSD för andra psykologer och vårdpersonal, och står för utbildningar, kurser och handledning. Vi är oftast svåra att nå per telefon, och enklast är att kontakta oss via mail. Om du vill tala över telefon, har vi telefontid torsdagar kl 11:– 12:00.


Det kan finnas många olika anledningar till att söka psykolog. Sök efter nya Ptp- psykolog -jobb i Göteborg. Verifierade arbetsgivare.


Ett gratis, snabbt och enkelt sätt att hitta ett jobb med 56. Vi håller även kurser i organisationsutveckling för chefer och medarbetare. KBTgruppen erbjuder terapi utifrån kognitiv beteendeterapi. Alla våra samtalsterapeuter är leg.


Vi arbetar med både vuxna, ungdomar och barn. Vi utför även psykologisk utredning och testning.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения