четверг, 18 апреля 2019 г.

Tinder plus kostnad

Tinder lanserar idag Tinder Plus , där kostnaden beror på hur gammal du är. Med premiumtjänsten kan en nu ångra sina vänster-swipes och även ändra plats till ett helt annat land. Många användare av Tinder har ett älska-hata förhållande med appen.


Tinder plus kostnad

Den potentiella partnern är bara en swipe och en matchning bort. Till och med när Tinder blir irriterande, kommer alla ändå tillbaka och använder appen när de har en minut över. Tinder Plus och Tinder Gold är köp i appen-prenumerationer som innebär återkommande betalningar. Om du har valt månadsvis prenumeration kommer du att debiteras en gång i månaden. Med Tinder Plus kommer tinderanvändare att kunna ångra svajps man gjort tidigare och det ska även vara möjligt att uppdatera sin position automatiskt om man är ute och rör på sig.


Tinder har visserligen ännu inte lanserat några annonser i appen, men genom att abonnera på Plus slipper användaren även framtida reklam. Techcruchs källor uppger att Tinder kommer introducera annonser redan i slutet av månaden. En speciell sak med Plus -tjänsten är att prismodellen varierar rejält beroende på hur gammal man är.


I Tinder Plus kommer dina raggningsobjekt inte blandas upp med kommersiella budskap om lämpliga restauranger för dejter och liknande. En efterfrågad sak bland de Tinder -användare som IDG. Men det finns också ett antal andra nyheter. Jo, jag betalar för tinder plus men vill inte göra det längre.


Hur tusan gör man för att säga upp prenumerationen? Har mailat tinder men får bara ett standardsvar. Tinders gratisfunktioner och kostnaderna för Tinder Plus.


Fördel: basfunktionerna på Tinder -appen är fortfarande bekväma att använda och 1. Vet ni om dating appen tinder är gratis? Vill inte att det på något sätt ska synas där att jag har appen heller. Nån som har appen och kan svara?


Tinder plus är en betalversion av appen som bland annat ger dig möjligheten att ångra ett val du gjort i appen. Skulle du av misstag swipa bort en person får du alltså en ny chans. I vanliga Tinder har du en begränsning på hur många swipes du får göra.


Tinder plus kostnad

Den begränsningen tas bort. Du kan begränsa vad andra ser om dig. Väljer du att köpa Tinder Plus eller Tinder Gold kommer köpet att debiteras ditt iTunes-konto och ditt konto kommer att debiteras vid förnyelse inom timmar före utgången av den aktuella perioden.


Autoförnyelse kan när som helst stängas av, genom att gå till dina inställningar påStore efter köpet. Tinder Kostnad - Kontaktannonser och datingtjänst. Det har aldrig varit lättare att träffa människor. Du kommer snart att upptäcka att många andra i ditt område letar efter den som är special precis som du är.


Tinder plus kostnad

Tinder har själva inte gått ut med några officiella siffror för svenska Tinder. So yeah, Tinder Gold is basically a cheaper upgrade for anyone who was using Tinder Plus. Men när ni börjar prata med varandra letar du efter gemensamma nämnare, som vänner och intressen, för att skapa ett förtroende mellan er. Tinder är byggt på samma sätt, förutom att appen på en gång visar om du har någonting gemensamt med andra användare.


Så till alla killar som försöker få tag i någon speciell på Tinder – fram med blocket och anteckna. Oavsett om du lever ett helt galet liv med vänner, söta djur, träning eller utekvällar så spelar det ingen som helst roll om bilderna är dåliga.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения