четверг, 18 апреля 2019 г.

Jotun lady våtrumsfärg

Just nu kampanj på Våtrumsfärg. Kvalitet till bästa pris. Stort utbud av trädgårdsprodukter. Se aktuella rabatt kampanjer här!


Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg.

Det ger dig möjlighet att helt ändra uttryck och följa kulörtrender i bad- och våtrum på en helt nytt sätt. Låt dig inspireras av bilderna nedan och se hur fint du kan få det i ditt badrum. Lady Aqua är en våtrumsfärg som är silkesmatt glansvärde 10. Nu är det äntligen möjligt att får ett eleganta väggar även i badrum och andra utrymmen innomhus som utsätts för väta. Har du svårt att välja kulör?


Produkten har goda vidhäftningsegenskaper. LADY Aqua våtrumsfärg.

L hos PriceRunner Jämför priser från butiker Betala inte för mycket - SPARA på ditt inköp nu! Populära sökningar i Våtrumsfärg. Jotun våtrumsfärg SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag! Hitta bästa pris för ett stort urval produkter.


Välkommen in i butik så berättar vi mer. Unika och snygga badrum 1. Behagligt och fräscht. Var och en av dem skapar en unik atmosfär, och är avstämd med åtta tidlösa nyanser som tillsammans. Med målade väggar i badrum och tvättstuga ökar möjligheten att ändra kulör och följa med i trenderna än med traditionella material.


Hitta lägsta pris på Jotun Lady Våtrumsfärg Vit 0. När livet hastar fram, bör hemmet vara en trygg hamn – ett ställe där vi kan vara oss själva och berätta vår historia. Den ger dig möjlighet att helt ändra uttryck och följa kulörtrender i bad- och våtrum utan speciellt stor arbetsinsats. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av informationskapslar (”cookies) som Jotun använder för att analysera hur du använder vår webbplats och förbättra din användarupplevelse.


Vi använder informationen för att analysera och erbjuda anpassad marknadsföring i andra kanaler. Trenden med matta väggar och mer kulörer sprider sig nu från vardagsrummet och köket till badrummet – samtidigt som målade väggar tar över kakel i många badrum. Jotun Lady Pure Color – Supermatt väggfärg som ger ett exklusivt resultat.

Den mjuka finishen ger en fantastisk upplevelse där kulörerna framhävs helt utan glans. En våtrumsfärg enbart för inomhusbruk som ger dina våtrumsväggar och tvättutrymmen. Den här färgen kan vara svår att hitta ett färgprov på – köp en provburk från Jotun ! Varmt och fint i det här sovrummet. Det kanske mest klassiska är jotuns utomhus serie DEMIDEKK. Jotun har sedan länge jobbat hårt med miljöutveckling inom färgtillverkningen.


Man har som ett starkt exempel jobbat fram en vägg- och snickerifärg, Lady Sensetive en hälsosam produkt, som är godkänd av Norska Allergiförbundet. Detta gör att du enkelt kan få eleganta och fräscha väggar även i badrummet. Då får du även garanterad täckning på två strykningar. En annan fördel med våtrumsfärg är att den också kan användas för att måla om tak i våtrum.


Vill du behålla de naturliga träytorna kan du istället använda Lady Pure Nature på dina paneler. På väggar som pryds av väv eller är släta och målade sedan tidigare, rekommenderar vi färgerna från Lady -serien. En stor fördel med Lady -färgerna är att de kan fås i valfri kulör. Jag var tidigare idag på Bauhaus och skulle ha takfärg till min badrumsrenovering.


Jag pratade med en säljare på färgavdelningen. Hon påstod att man inte behövde använda våtrumsfärg i taket på badrum och förespråkade istället en halvblank (glans 20) vanlig takfärg då våtrumsfärg med (glans 50) blev för blank.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения