пятница, 12 апреля 2019 г.

Otrohet på jobbet

Veckotidningsprofilen Amelia Adamos läsare har alltid fascinerats av artiklar om otrohet. När det började bli modernt med kick-off på jobbet och människor sov över med sina arbetskamrater och det blev lättare att vara otrogen, då skrev vi ofta om otrohet. Samma sak när människor började gå ut och dricka after-work-öl.


Otrohet på jobbet har alltid varit en utav de främsta ställen att ha en affär på. Men vad är det som får de flesta att vara otrogna, just på jobbet ?

Jo, när man … Är i ett förhållande som inte tillfredställer dig så är det lätt att du drar dig till de närmsta kretsarna. På mitt jobb jobbar det en ganska dryg kille, lite åt stekarhållet. Vältränad och alltid klädd i snygg välsittande kostym.


På en fjällresa med jobbet hamnade vi i säng. Jag ska inte ljuga och säga att det inte var häftigt. Men jag hade enormt dåligt samvete över händelsen på väg hem.


Hon var otrogen, vi gjorde slut och hon flyttande ut.

Har du märkt av otrohet eller flörtande på jobbet ? Ja, men det kan säkert ske på vilken arbetsplats som helst. Tyvärr har jag varit med om att bli sexuellt trakasserad på ett tidigare jobb. Det började med oskyldiga kommentarer men sedan eskalerade det alltmer.


Händelsen anmäldes men fallet lades ner. Otrohet bryter mot det vi tycker är rätt, riktigt och sant och vill stå upp för. Våra värderingar störs och vi hamnar i lojalitetskonflikter. Par som vänsterprasslar på jobbet kan omedvetet ställa höga krav på sina arbetskamrater, kanske speciellt på mindre orter där det är större risk att stöta ihop med de äkta hälfterna. Jag måste fråga om otrohet (?) på jobbet Hej!


Jag kände att jag måste fråga någon annan (kvinna) om en grej. Jag undvek honom alla gångerna jag träffat på honom och avvisat alla närmanden han gjort även om hans syfte var att åtminstone bli vänner. Denna bekant var the messenger mellan oss och vet hur mkt känslor vi hade till varandra. Nu menar hon att det är min chans att hämnas på min man o kollegan om jag ligger med just hennes man.


Vad vi har gjort är att vi har matchat beteende som är vanliga vid otrohet för att på det sättet skapa en riskprofil. Testet gäller inte enstaka affärer utan handlar om att din partner har någon vid sidan om. Svara på nedanstående frågor så ärligt du kan.

Detta test har designats för att mäta om din partner kan vara otrogen. Otrohet är ingenting man vill tänka på när man lever lyckligt i ett förhållande. Otrohet är dessutom ovanligt i ett välfungerande förhållande där båda parter mår bra och trivs.


Om man älskar varandra och litar på varandra är risken för att bli bedragen mycket liten. PipeBench 1är en verklig kompis vid renoveringsarbeten. Den är också extremt praktisk vid rörinstallationer på byggplatser. Den väger litet, så att du problemlöst kan bära den med dig dit som rörarbeten måste utföras. Det finns flera tillbehör för bearbetning av rör som är enkla att fästa vid arbetsbänken.


Vem blir inte glad av ett varmt leende? Din partner vill ju bara liva upp den tråkiga tillvaron på jobbet. Frågan är om du vill veta, i sådana fall. Det lär ju finnas en viss personkemi där.


Den vågade nätchatten Såklart har man rätt till ett privatliv på nätet. Att förlåta otrohet är ett jobb för två. Miss Honey Potter använder sig av en speciell metod när hon undersöker sina måltavlor, hon ser nämligen om de raggar på henne. Den personen som blev förrådd måste vara helt säker på att han eller hon faktiskt kan förlåta.


Men det är inte bara sorg och otrohet när Miss Honey Potter undersöker sina klienters män. Kvinna utpressades efter julfest på jobbet – om otrohet med kollegan Göteborg Under julfesten på arbetsplatsen pussade kvinnan en kollega – trots att hon hade pojkvän. Dagen efter fick hon ett meddelande: Hörde att du hade sex i går. Om du är svartsjuk på din fru eller sambo så kommer din egen otrohet aldrig upp till ytan.


Anonym ”Vi har vilt sex i timmar” Man blir ett proffs på att dölja och sopa igen spåren. Naturligtvis är min älskare också gift. Våra ursäkter för att träffas kan vara kvällsmöte, konferens, att jag ska iväg och shoppa.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения