пятница, 12 апреля 2019 г.

Svenska raggningsrepliker

Humor är alltid en bra sak att ha. Många av dessa poäng kommer att fungera riktigt bra, särskilt för att de är roliga och lätt att komma ihåg. Kom ihåg att dela dem med dina vänner. Raggningsrepliker med väldigt varierad framgång. Vi på Omtalat bad våra följare på Snapchat att dela med sig av de allra roligaste, bästa och sämsta raggreplikerna de någonsin hört.


Vi ger er bara repliker, vad ni sedan gör med dem är upp till er. Jag såg en engelsk variant av repliken på Reddit som var steak, wine, and ridiculous sex och där skrev folk att den varit ganska framgångsrik så jag bestämde mig för att testa en svensk variant. Kött kändes dock inte helt rätt, och eftersom jag var sugen på pizza just den dagen så blev det det.


Vi har samlat en rad roliga raggningsrepliker som verkligen får en att skratta. Några av de är dåliga raggningsrepliker vilket gör det extra roligt trots att de kommer att förnärma de flesta tjejer som blir “utsatta” av dem. Roliga raggningsrepliker och raggningstips. Sveriges största samling ! Helt ärligt, här är världens bästa raggningsrepliker. Var inte rädd att använda dem – Vi lovar att de kommer ge garanterad succé på ditt ragg.


Svenska raggningsrepliker

Hej, jag har mer pengar än du någonsin kan göra slut på. Dessa fungerar, verkligen! Din far måste vara tjuv. Han stal alla himlens stjärnor och la dem i dina ögon.


En stor lista med roliga raggningsrepliker ! Läs, studera, och se till att använda dem! Tipsa gärna dina vänner om dessa också. Här har vi nämligen samlat en hel del raggningsrepliker som vi hoppas ska underlätta för dig att ragga upp någon. Du kan använda raggningsrepliker som ett sätt att bryta isen, den pinsamma tystnaden, eller helt enkelt för att lätta upp stämningen en aning. Tänk på att alla raggningsrepliker inte passar lika bra vid alla tillfällen.


Det här med att ragga kan vara svårt. Här är tips som garanterat kommer få folk att antingen skratta eller springa. Har du dåligt flyt när du är ute och raggar? Kanske behöver du några nya, fräscha raggningsrepliker.


Då har du förmodligen kommit fel. På den här sidan hittar du en mängd roliga raggningsrepliker. De är förmodligen inte så effektiva ute i fältet, men vi kan intyga att de garanterat kommer ge upphov till en riktig skrattfest. Jag vill ha din tröja som pyjamas, se skräckfilmer å skrika som fan, prata med dig hela natten, smyga ut på natten bara för att ligga på gräset och prata. DÅLIGA RAGGNINGSREPLIKER ! Björn Olsson är tillbaka - och den här gången ger han oss facit.


Lär dig de raggningsrepliker som verkligen funkar och de som absolut inte gör det. Lär dig de bästa och mest dräpande svaren på alla hopplösa raggningsförsök du råkar ut för. Och lär dig av svenska folkets egna framgångar och motgångar på raggningsfronten. Det motsvarar att procent av orden är vanligare. Sammanlagt har detta ord hittats gånger av Stora Ordboken.


Haha okej i denna video delar jag med mig av lite sköna raggningsrepliker. Jag tycker faktiskt om dom. På frågan om vilken flörtmetod som är mest avtändande är kvinnor och män överens. Att vara för påträngande och ragga för hårt är det sämsta man kan göra.


Svenska raggningsrepliker

Därefter skiljer sig svaren åt. Kvinnor anser en alltför sexfixerad flört vara näst värst, medan männen placerar fåniga raggningsrepliker på en andra plats. Vad gör en sådan fin flicka som du i min snuskiga fantasi? Tips på studentpresent!


Slumpa raggningsreplik.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения