пятница, 12 апреля 2019 г.

Tänkvärda citat om livet

We zijn niet gemaakt om stil te zitten. Det kan vara en konst att se vardagens alla små guldkorn, men kanske är det just den konsten som är nyckeln till lycka… Här delar jag med mig av kloka, tänkvärda och roliga citat som jag stött på genom åren. Bekijk, vergelijk en bestel! Citat om livet – stort och smått. Om ingenting någonsin skulle förändras, skulle det inte finnas några fjärilar.


If you´re not prepared to be wrong, you´ll never come up with anything original. Ken Robinson ∞ Den enda verkliga upptäcktsresan. Vänskap - 1ordspråk 4. Livet - 3ordspråk 5. Visdomsord och Talesätt - ordspråk 7. Fröjd - 1ordspråk 8. Definitioner - 8ordspråk 9. Födelsedag - ordspråk 11.


Det vackraste smycket jag burit runt min hals. Latinska ordspråk - ordspråk 13. En mamma håller sina barn i handen en kort stund i livet , men för alltid i sitt hjärta. Ett liv utan sorg är som en målning utan skuggor. Stars are openings in Heaven.


Tänkvärda citat om livet

Crying doesn’t indicate that you are weak. Här är författarens bästa citat. Astrid Lindgren- citat vi aldrig glömmer. Låt därför livet bära med sig vad det vill,.


Här hittar du ca 200st skarpa och upplyftande citat för att inspirera dig till ett härligare liv ! Fem citat från Severo Ochoa om livet. Idag ska vi tala om en vis, vänlig och intelligent man, och med dessa citat från Severo Ochoa kan man lära känna den här enastående forskaren. Han pratade inte mycket om sitt privatliv och fokuserade mycket på sitt arbete. Ja de sägs att utan vänner är livet inte värt att leva, något att tänka på i dessa dagar utav ytlighet, materialistisk hets och skönmålade fasader. Så här kommer några fina citat om just vänner!


Tänkvärda citat om livet

Hitta citat om vänskap här. Listan skulle egentligen kunna göras hur lång som helst och jag har medvetet utelämnat ett par klassiska citat om livet , dels för att jag vill inspirera till nya tankar, men också för att det är roligt att prova på något nytt istället för att inspireras av något man redan. Dalai Lama citat handlar om livet och de saker som finns i samma genre. Saker som kärlek, sorg, tvivel, behärskning m. Dessa citat kommer från en man som har kämpat för mänskliga rättigheter och var tvungen att ge upp sin egen frihet i processen.


Lyssna på hans ord och ta dem till dig. Det här kanske inte var det djupaste citat om livet som har uttalats men man måste ju kunna skoja lite med de djupa tankarna om vår existens. Woody Allen står bakom citatet “Jag vet inte vad frågan är men jag vet att svaret är sex” och det citatet har väl mer än bevisat sig självt om man ser på dagens populärkultur. Alla morgondagens blommor gömmer sig i frön som sås idag.


Kinesiskt ordspråk ∞ I don´t stop when I´m tired. But I´ll be damned if I´m not trying my hardest ∞ Change “I can’t” Into. I may not be the fastest. Vet inte om det passar till din arbetsplats, men den här texten hade jag på mitt skåp när jag jobbade i skolan!


När de leker ekar livets egen låt i deras lekar. Gäll och yster eller dystert dov ljuder den så länge den får lov. Allt de tror och vet om verkligheten gör de lek av.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения