понедельник, 22 апреля 2019 г.

Roliga skämt

Roliga skämt

Platta skämt : En kategori fylld med de mest platta och löjliga skämt som finns. En hel kategori med roliga skämt som egentligen saknar någon mening. De kräver att du har en väldigt torr humor! De Roliga Skämt är platsen där du kan hitta flera timmars underhållning i form av roliga skämt och mer därtill. Vi har delat in alla skämt i deras respektive kategorier så att det ska vara lättare för dig att hitta fram till dem som du letar efter.


Roliga skämt

Roliga skämt , roliga historier, snuskiga skämt , sms skämt och massor mer. Vi ger dig ett gott skratt när du behöver det, välkommen! Mitt kärleksliv är som en schweizerost. Det mesta saknas och det som finns stinker. Blondinen förstår inte romerska siffror så hon tror att vi precis utkämpat det elfte världskriget.


Tre män sitter strandade på en öde ö. De hittar en magisk lampa som de gnider på och fram träder en ande. Dåliga skämt är tråkiga skämt som är så dåliga att de (förhoppningsvis) blir roliga. Vi har samlat ett stort antal både riktigt dåliga och ganska roliga skämt. Gillar du skämten får du gärna klicka på tummen upp, då hamnar skämten i vår topplista.


Roliga skämt

Det var en gång Bellman, en dansk och en finsk som tävlade om vem som kunde vara längst i ett grishus. Lille putte fick en hemmuppgift från sin fröken. Han skulle anteckna de första orden familjemedlemmarna sade till honom. Imorgon är det din tur, Putte.


De bästa judeskämten som får dig att skratta. Det är inte politiskt korrekt men det är verkligen kul. Läs själv här på siden.


Torrt skämt nummer Hur tillfredsställer man nio av människor? En giraff har en större hals. Nu för tiden är det temadagar mer eller mindre varje dag och visst undrar man vem som besitter mandat att utse alla dessa temadagar?


Oavsett hur det är med den saken är det ”Berätta-ett- skämt -dagen” idag enligt Temadagar. Vad gör tandläkaren på. Mängder med roliga historier som får dig att skratta högt! Sådär då har ni kommit till slutet utav denna hysteriskt roliga text. Hoppas vi att ni tyckte i alla fall!


Kolla gärna in alla andra roliga och skrattretande skämt vi har på denna sida och vi önskar er en bra och härlig dag med mycket skratt! Hitta mer ordvitsar här! En samling korta och roliga skämt om män. Mest på skojj och vissa är riktigt roliga. Norge har ju också skämt om oss svenskar så det är bara roligt.


Här samlas en bunt med roliga historier och dåliga vitsar om och med länder, orter och platser. Gå gärna vilse och ha roligt när du gör det. En riktigt dålig ordvits på engelska.


Om man har haft sex på Kebnekaise, har man då legat på svensktoppen?

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения