четверг, 25 апреля 2019 г.

Otrohet man

När man är mitt i känslorna tar man ofta förhastade beslut. Att det inte är något vi kan, eller ens bör, förlåta. Men otrohet behöver inte per automatik leda till att förhållandet tar slut. Om man älskar varandra och litar på varandra är risken för att bli bedragen mycket liten.


Här berättar ett par och en kvinna om hur de blev lyckliga igen - på olika sätt.

Gör pyskologens test och ta reda vilken väg som är rätt. Det är ett brott mot våra känslor och en attack mot vårt självförtroende och personliga balans. Inte alla kan ge förlåtelse, och alla personer förtjänar den inte.


Oftast leder otrohet till förstörda förhållanden. Min uppfattning är att man inte pratar om hur man ser på otrohet förrän det behövs. Men hur bör man bäst reagera vid en otrohet ? Förrän det dyker upp, om jag ska generalisera.


Det är vanligare att man utgår från att om vi träffar varandra, om vi börjar dejta och efter ett tag blir det vi, då träffar vi inte andra sedan.

En kärlek kan när den fångats mellan otrohet och brist på respekt för varandra förlåtas… Men den kommer inte tillåta och aldrig rättfärdiga det. Det kan låta lite grymt, men otrohet orsakas inte av någon annan än dig själv i de fall då du frivilligt letar efter fel person. Otrohet provoceras ofta fram. Par som genuint tycker om varandra och är villiga att kämpa tillsammans kan uppleva en starkare koppling, säger Trine till KK. Hur hen regerar när ämnet otrohet kommer upp.


Om du märker att hen börjar ta sig i håret eller ta sig på armarna när du kanske berättar om din vän vars partner har varit otrogen då menar Wood att det är ett tecken på att hen kanske är otrogen. Att vara otrogen är något oförlåtligt, men många människor hamnar ändå i situationer då de förlåter sina respektive (eller åtminstone försöker de). Det är ofta värt att försöka förlåta, ge personen och förhållandet en ny chans. Det kan även vara ett sätt att göra slut på, endel människor tycker inte om att vara ensamma så det blir ett för dem att avsluta en relation genom att påbörja en ny. Det finns olika sorters otrohet.


Endast procent av otrogna kvinnor tyckte samma. Men man kan förlåta och man kan reparera. Hur hade du reagerat om det var din man som var otrogen? Jag hade föredragit att inte veta och jag är inte typen som oroar mig över saker innan de hänt.


Ibland önskar jag att min man och jag hade pratat om detta i början av vårt förhållande, ingen av oss hade så klart önskat otrohet , men kanske accepterat och inte viljat veta. Varför i hela världen skulle det spela nån roll att man har sex med andra? I grunden är det enkelt, det man har bestämt att man inte tycker är okej är otrohet.

Om man inte har pratat om otrohet finns det ändå en bra tumregel: Om du känner att du inte kan berätta om det du är på väg att göra eller har gjort kommer det förmodligen uppfattas som otrohet av din partner och kanske också av dig själv. Vi har bestämt att hitta tillbaka till varann och men det som ligger i luften är att går det att lita på jag vet inte om jag någonsin kommer att lita på honom. I sekulära icke-religiösa sammanhang betyder otrohet att man i hemlighet för sin partner, eller utan partnerns medgivande, har sex eller är tillsammans med någon annan.


Begreppet inbegriper därför inte då man öppet har sex utanför förhållandet, till exempel vid partnerbyten, orgier, trekanter, och så vidare där det uttryckligen givits tillstånd för att ha sex med någon annan. Hur kan man förlåta och gå vidare efter otrohet ? Upptäckten av otrohet – allt från hemliga sms, telefonsamtal, eller hemliga mail via internet – kan vara en extremt förödande upplevelse.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения