вторник, 9 апреля 2019 г.

Polyheart

Välkommen till svenskt poly-forum. För alla som bryter mot mononormen, här är forumet för er! Sidan är för tillfället nere och kommer kanske återuppstå i ny. Skip navigation Sign in. CUSTOM MADE LOW POLY ART!


Created by independent Indonesian graphic designer, Heartmodjo. Förenta staterna, Orlando och är värd i det nätverk av. Starta en online-diskussion om polyheart. Leta efter polypersoner på olika sajter och försök prata med dem.


Om man tror sig vara, eller vet att man är poly eller ickemonogam så kan jag rekommendera att man besöker Polyheart , en sajt för polyamorösa, relationsanarkister och andra ickemonogama. Polyamori (från grekiska πολυ, poly, många eller flera och latinets amor, kärlek) är utövandet, önskan om eller förmågan till flera samtidiga. Göran och Anna är gifta men har ändå valt bort kärnfamiljen.


Polyheart

För åtta år sedan började vänskapen med Annelie också att. Toni United Kingdom (Great Britain) Level. See more ideas about Jacket pins, Alex fierro and Alien aesthetic.


About Me Instruments I play Software I Use Hardware I Use. Jag är redan medlem på polyheart , men tycker det är segt eftersom ingen svarar på mail och det känns som att dom som varit med en längre tid redan har sina kontakter dom skriver med. Väldigt svårt att lyckas få igång ett samtal med någon tycker jag. Charlotta har både sambo och en ny flirt.


Polyheart

Och sambon Richard är nyförälskad i Karin. Det är inte så många som visar det utåt men det är fler än man kan tro som på något sätt lever polyamoröst. Många lever sina liv med sina kärlekar utan att det syns för omvärlden.


Han delar sin kärlek med flera. Mer glädje, men också fler bekymmer. Så beskriver polyamorösa hur det är att ha flera parallella kärleksrelationer. Se till att Account är det konto som du.


Harald har startat forumet polyheart för de som inte passar in eller vill passa in i tvåsamhetsnormen. IRC är ett av de, om inte det, äldsta fortfarande levande chatt-protokollet. Grund konceptet med IRC är kanaler, när du ska chatta på IRC ansluter du till en. Polyamori, från poly som betyder flera och amor som betyder kärlek, är en livsstil som innebär flera möjliga kärleksrelationer samtidigt, på ett sådant sätt. Ytterligare deltagare är Harald Stribén som driver webbforumet Polyheart , och Anna Sofie Bach, doktorand i sociologi vid Köpenhamns universitet.


Samtalet börjar klockan 19. Det är det första i en serie arrangemang som samtliga kommer att ha relationer som tema. Vet att det finns en mailinglista för poly, men vet inte var man hittar den, det kan kanske vara nåt att leta reda på? De diskussionsforum jag vet om är det lite dålig fart på, polyheart. Finns en norsk motsvarighet som jag bara hört talas om.


Polyheart

Jag ville skapa ett forum där folk inom poly kan dela erfarenheter utan att någon blir stött. De flesta trådar i forumet handlar om relationer, folk frågar hur andra gjort och tänkt i vissa situationer. Bara känslan av att det finns fler som är som en själv kan vara en lättnad.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения