среда, 13 апреля 2016 г.

After work på jobbet

After work på jobbet

Nehmen Sie sich Zeit für Ihr Lieblingsbuch. Jetzt online bei Thalia bestellen! Det hade länge bedrivits ett framgångsrikt arbete för att få bort alkoholkonsumtionen från svenska arbetsplatser.


After work på jobbet

Vin och pilsner efter arbetsdagen. Att sporta eller gå på teater tillsammans. Umgänge utanför jobbet skapar vi-känsla och kontakter fördjupas. Men afterwork kan också innebära för mycket alkohol och att vissa blir utestängda från gemenskapen på jobbet. Duchess Dubois är ett stort fan av glamour och dekadens.


Hon är burleskdansös i gruppen Knicker kittens som har uppträtt på alltifrån nattklubbar i Paris till mindre företagsfester. Burlesk är klassisk striptease så visst är det vågat. Välj själv var din after work ska utspela sig.


Rom, Paris eller London? Paris passar dig som även vill passa på att äta en lyxigare middag innan dagen slutar. Här finns det gott om plats för att mingla med internationella hotellgäster och ta en drink efter jobbet. För de som vill ha lite mer städat stuk är Malmen Bar att rekommendera, annars är Lilla Hotellbaren ett populärt alternativ med fokus på musik och cocktails. Kan även kombineras med barmat.


Det största felet som begås när en after work anordnas är antagandet att kollegorna på jobbet faktiskt känner varandra. Man kan jobba sida vid sida med någon under många år och egentligen inte ha den blekaste aningen om hur den andres familj ser ut eller vad kollegan har för hobby. Eller att vi kommer till er? Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri offert!


Vi gillar när det händer saker i området och därför anordnar vi regelbundna efter jobbet tillställningar. En after work där alkoholen kommer i andra hand kan till och med leda till ett nytt fritidsintresse. Första gången jag spelade bowling var för år sedan på en after work med jobbet , berättar, Ann Hoflin, gruppledare för patientkontoret på Södersjukhusets ekonomiavdelning i Stockholm. När jag hade provat på att bowla. Ta med dina vänner och kollegor till oss för en stunds avkoppling efter jobbet.


På fredagar förstärker vi det vanliga temat med cocktailfredagar samt lounge-DJ på scen! Uteserveringar lockar många att gå ut efter jobbet men många väljer också att gå ut för det anordnas pubquizar, spelningar, ölprovningar, sportevenemang och annat intressant i Stockholm. För många stockholmare går man hellre ut på en vardag efter jobbet istället för att festa loss på nattklubbarna under helgen.


After work på jobbet

Ett musikquiz passar perfekt på en after - work eller för att runda av dagen på en konferens. Du får ett proffsigt, färdigt quiz, fyndigt och roligt och gjort för underhållning. Utse en lekledare som spelar upp låtar från en färdig spellista och ställer frågorna.


Du skriver själv ut så många svarsformulär som behövs. En statlig utredning vill att företagshälsovården ska ta ett större ansvar för de som ligger i riskzonen. Att ta en öl efter jobbet kan vara en missbruksfälla. Men under de senaste åren har vi sett överallt i samhället en utveckling av afterwork-kulturen, och alkoholen har tagit en större plats på arbetsplatserna. Går du på mingel när du är för trött för att engagera dig kommer du garanterat göra ett dåligt intryck och inte få ut något av det ändå.


Också på individnivå kan träffar som after work ha goda effekter. Hejsan, behöver lite idéer på olika tilltugg. After work - tilltugg?


Vi och grannarna brukar turas om att bjuda på en fredagsöl med tilltugg men nu börjar idéerna ta slut! Eftersom vi har lite att fira just ikväll så kommer vi även att servera lite bubbel så tilltugget ska gärna passa både till öl och bubbel. Sverige på TripAdvisor.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения