пятница, 29 апреля 2016 г.

Lpskivor värdefulla

Värdering av vinylskivor – Sök igenom de bästa fastigheterna på Mitula. Sämre för 50-talsrocken. Det finns ingen direkt tydlig musiktrend som råder just nu. Däremot säger Stefan att den gamla 50-talsrocken säljer allt sämre.


Den musiken börjar bli för gammal. De gubbarna börjar dö av. Skivor har du och jag. Troligen har ni några LP-skivor hemma.


KOlla på ebay vad skivorna går för, LP skivor betingar inte direkt något högt värde, visst om du har någon väldigt sällsynt skiva osv. Men som sagt, finns inga listor med värden som stämmer. Medan artisten och det specifika albumet i hög grad avgör huruvida en LP är värdefullt är det även viktigt att kontrollera utgåvan. Purister tenderar att leta efter de första utgåvorna från ursprungslandet, ofta USA eller Storbritannien, i ett försök att bygga upp en samling med de första upplagorna av vinylskivor.


Nu blev det nog nåt fel ! Annars provar någon av nedanstående länk. Vi har samlarobjekt och vanligare vinylskivor till salu. LP-skivor , EP-skivor, bildskivor, grammofonskivor, plattor, singlar m. Vinylskivor Pop och rock från tid som gått.


Jazz och funk, klassiskt och visor. Tänk att så många minnen kan bo i tonerna hos en låt. Och visst är det något. Hej ,,jag har en o mycket ovanlig. Från uträknad till stekhet.


Gör en källarröjning och dryga ut höstkassan! Se upp med vinylskivorna som du slänger det finns ett antal vinylskivor som kan vara riktigt värdefulla ! Record Collector magazine har listat ett skivor med höga värden. Köp din musik i hela Sveriges skivbutik.


För den som är måttligt intresserad räcker det att titta på en sak: omslaget. Värdet på LP-skivor och singlar varierar mycket. En del skivor är väldigt eftersökta medan andra är näst intill osäljbara. Skicket på såväl skiva som omslag spelar också in. Ytterligare en faktor som kan spela in är vilken utgåva det är.


Gammal punk och hardcore låter inte alls dumt! Det är väl precis sånt man får bra betalt för, smalare grejer som fortfarande håller. En del verkar ha fått för sig att allt på vinyl är värdefullt , det var inte längesedan jag såg en vanlig lp av ABBA ligga ute för 6kronor på blocket. Har du leksaker och porslin som ligger och samlar damm på vinden?


De prylar som du trodde var skrot kan i själva verket vara värda mycket pengar.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения