среда, 27 апреля 2016 г.

Fastighetsanställdas förbund avtal 2016

Frågor och svar om avtalsplattformen. Ekonomisk analys av Christer Persson. Kollektivavtalet skyddar dig om din arbetsgivare glömmer eller struntar i att betala försäkringar. Fastighetsanställdas Förbund har kollektivavtal som slutits med olika arbetsgivare.


Bli medlem i Fastighets. När vi är fler blir vi starkare tillsammans och kan få en bättre löneutveckling.

Ditt medlemskap avgör. Där står vilka som omfattas samt allmän information. Där går det också att hitta avtalet i sin helhet. Avtalet är ettårigt och innebär löneökningar på procent.


Ja, jag godkänner att LO behandlar mina personuppgifter i enlighet med Integritets- och personuppgiftspolicyn för LO. IDEA har elva riksavtal. Nedan ser du utlöpningstider för respektive avtal.


Dessutom organiseras vissa andra yrken som fönsterputsare.

Avtalet , Almega Fastighetsarbetsgivarna, ger en löneökning på 5kronor i månaden och en ökning av lägsta lön med lika mycket. De har därför vänt sig till oss med en begäran om sympatiåtgärder. Avtalet ger de anställda 5kronor i snitt i löneökningar. Uppgörelsen ger en löneökning med 5kronor per månad.


Treårigt avtal för bransch Ideella och Idéburna Organisationer. Byggnads är fackförbundet för alla som arbetar inom byggbranschen. Som en av våra drygt hundratusen medlemmar kan du vara stark, stolt och trygg! Om Handelsanställdas förbund. Avtalskonstruktionen innehåller en garanterad löneökning om procent.


Varslet innebär strejk och blockad vid företag och arbetsplatser i hela landet från och med juni 06:00. Enheten för avtalsfrågor samordnar förbunden i förhandlingsfrågor och ansvarar för förhandlingar om avtalspensioner, avtalsförsäkringar, bemanningsavtalet och Samhallavtalet. Enheten handlägger gränsdragningsärenden och har ansvar för policyutveckling och bevakning inom områdena arbetsrätt, lönepolitik, allmän pension, medlemsförsäkringar och arbetstagarnas integritet.


I och med det drar facken tillbaka de varslade konfliktåtgärderna. Under avtalsrörelsen tecknar Almegas förbund totalt 1avtal under avtalsrörelsen. De kan också hjälpa dig att förhandla din lön och arbetar för att du ska ha en bra arbetsmiljö.


Avtalet innebär löneökningar på 6kronor vilket efter avräkningar motsvarar. Samtidigt som LO och dess motpart håll presskonferens utökade Byggnads sitt varsel till åtta stora byggen.

Avtal nr inom Almega Tjänsteförbunden. Avtalet löper på ett år där avtalsvärdet är procent. Tiden då städare och Samhall växte inom Fastighets blir bok.


Företagshälsovård Kollektivavtal träffas med Läkar­ förbundet , Akademiker­ förbunden , Vision och Vård­ förbundet och löper tillsvidare.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения