среда, 6 апреля 2016 г.

Ljudabsorberande plattor

Ljudabsorberande plattor

Stort urval av ljudabsorbenter på vägg för moderna kontor. Massor av kalligrafipennor. Alla absorbenter i vårt sortiment uppfyller Klass - A enligt svensk standard för ljudabsorption. Ljudabsorbenter för montage enhetsvis eller i bärverk. Magic Sky är ljudabsorberande och avhjälper akustik och efterklangsproblem.


Magic Sky kan hänga över lekhörnan, soffgruppen, borden eller på andra ställen där ljudnivån lätt blir hög. Ett set Magic Sky består av olika moln som tillför rummet ca m² ljudabsorberande yta. Bra ljudabsorbenter som dämpar ljud och ger en ombonad känsla på kontoret.


Vi har ett stort utbud av ljudabsorbenter i många färger och storlekar. I ett modernt hem med rena linjer och hårda och släta ytor måste det till ljuddämpning, om du vill kunna njuta av kaffet i lugn och ro. Självhäftande ljuddämpande platta av mjukt PU-skum. Utmärkt val för en uppsjö av användningsområden, t. Inrama med mycket goda ljudabsorberande egenskaper samtidigt som du väljer ditt eget motiv. I vårt breda utbud ljuddämpande tavlor och ljudabsorbenter har vi motiv för alla smaker.


Våra ljuddämpande tavlor finns att beställa i flera olika storlekar och om du inte skulle hitta exakt det motivet du vill ha så kan du skapa din egen ljudabsorberande tavla hos oss också! I Canvasbutiks sortiment hittar du fotokonst i både svartvitt och färg, med motiv på bland annat djur, arkitektur, former och människor. Fotokonst gör sig bra både på kontoret, i väntrummet och i hemmet.


NIVÅ förbättrar akustiken och bidrar till ett eget uttryck med sitt särskilda formspråk. Panelerna kan varieras för att bilda unika mönster i olika färger, med eller utan textil. Våra akustikplattor är gjorda av naturens egna material - trä och cement. Det ger ett hälsosamt och starkt material med unika ljudabsorberande egenskaper. På denna sida hittar du information om de olika typerna av Troldtekt absorbenter, tillbehör och andra akustiklösningar i Troldtekts sortiment.


Ljudabsorberande plattor

Våra ljudabsorberande bordsskärmar skapar naturliga avdelare för kontorslandskap. Kan även kompletteras med upphängning för datorskärm, förvaring mm. Bygg och beställ din bordsskärm. En ljudabsorberande bordsskärm från oss är anpassad efter kontorsmiljöer där verksamheten är samla men där det ändå krävs en viss avskildhet för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter.


Våra bordsskärmar förvandlar oväsen till lugn och ro. Bakgrunds- och samtalsljud innebär en hel del distraktion och kan vara mycket. När vi utvecklar våra skärmar och ljudabsorbenter lägger vi stor vikt vid smarta lösningar och en attraktiv design.


Ett brett utbud av färger och former gör det möjligt att skapa personliga lösningar för ditt kontor – från lekfulla installationer till tidlösa, ljudabsorberande konstverk för väggen. I utbudet hittar du allt från provskrivningsskärm till ljudabsorberande väggtextil, takhängda- och vägghängda absorbenter i olika former, tygklädda tavlor och golvskärm. Nedan hittar du lite mer information om några av våra produkter! I inomhusmiljöer och på arbetsplatser där ett större antal personer vistas används ofta ljudabsorbenter i form av vita plattor av mineralull eller liknande i taket.


Dessa ska fungera så att de absorberar ljudet och ska hindra det från att spridas i så stor utsträckning som möjligt. Allakustik Underbara Tak AB är ett väletablerat företag med lång.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения