среда, 6 апреля 2016 г.

Olycklig i förhållande med barn

Olycklig i förhållande med barn

Olycklig i förhållande med barn. Att leva i ett olyckligt förhållande är inte bra för någon som är inblanda men ibland är man inte ens medveten om det. Kan ni inte hitta på något med barnet som är roligt och även själva, så ni fyller upp med lite mer skoj. Om det I övrigt är bra med partnern, vilket inte framgick, så kan det vara värt att ta upp det.


Olycklig i förhållande med barn

Alltså att du känner att ni spenderar för mycket tid tillsammans och att du vill umgås mer med vänner och dig själv för att du blir olycklig av att inte göra det. Vet inte hur du tagit upp det tidigare. Jag är olycklig i mitt förhållande Fråga.


Jag har en tvååring och en fyra månader gammal baby. Pappan och jag har varit ihop i fem år och har hela paketet med hus, Volvo och hund. För två år sedan var min sambo otrogen.


Jag fick reda på detta av en slump efter ett halvår. Han nekade in i det sista. Jag gör allt hemma och går på högskola. Jag tror inte de vet hur mycket som faktiskt måste göras med barn och hem. Och sen blir jag irriterad om han inte städar.


Många olyckliga förhållanden föds från denna oro. Både män och kvinnor kan lockas att starta ett förhållande för att undvika de konstanta frågorna. Här kan det vara lämpligt med en parterapeut som är duktig på kommunikation och konflikthantering så att ni kan bryta ert destruktiva mönster. Om ni hittar ett nytt sätt att kommunicera med varandra, där ni båda kan lära er lyssna bättre och bekräfta vad den andra säger, har ni goda förutsättningar att komma vidare.


LÄS OCKSÅ: knep för att rädda ditt förhållande. Relationen gör dig olycklig. Våra relationer påverkar oss i olika grad beroende på hur stor betydelse vi ger dem. Ju mer vi älskar någon och ju närmare vi står varandra, desto större inverkan har relationen på oss. De fruktar för sina barn eller att personen ska förfölja och skada dem själva.


Vissa klarar helt enkelt inte av att vara ensamma. Så i någon mening lider de hellre i en olycklig situation än lever i ensamhet. Ibland kan dessa förhållanden bestå eftersom personerna fortfarande älskar varandra. Hur mycket man än smyger med otrohet så brukar det som regel sluta med att man förlorar båda förhållanderna förr eller senare.


Hon har redan gjort slut slut genom att hålla sig undan och öppet visat att hon flirtar med en annan. Vem vill dra igång ett förhållande med en man som väntar barn med gifta frun. De sämre borde bryta upp innan de fick barn. Jag önskar dig möjlighet att träffa någon du med , som passar bättre in med dig och dina drömmar.


Det är i alla fall mitt största misstag. Kanske deras närmaste vänner försöker prata med dem om deras problem och ge dem rå men sanningen är att endast de två som är i förhållandet kan jobba med att ändra sin situation. Vi håller ihop för barnens skull”.


Risken med denna strategi är dock att du låter barnen växa upp inom ramen för en dysfunktionell relation om du stannar med din partner för deras skull. För att man tror att man inte förtjänar bättre. Det finns de som känner att de inte förtjänar att vara tillfreds med tillvaron och må bra.


Det här är något du behöver fråga dig själv. Hur olycklig är du just nu i ditt förhållande ? Och skulle du helst vara ensam och gla eller skulle du välja att leva genom ett dåligt och olyckligt förhållande med ditt huvud fullt av vad händer om det är? Kön är fantastisk , men förhållandet suger. När ni ses orkar ni inte prata om annat än sådant som direkt rör barnen och praktiska saker.


Men, man måste hela tiden jobba med och lägga tid på relationen, låt den inte rulla på av sig självt. Ingen relation är perfekt och ibland kan det vara svårt att veta var gränsen går. Men om du får ont i magen av tanken på ert förhållande , undviker att diskutera stämningen i er relation med andra eller känner dig mer olycklig än lycklig kan det vara en varningssignal.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения