среда, 27 апреля 2016 г.

Chatta med sjuksköterska

Marknadens största utbud av roliga prylar. Snabb leverans och grymma priser! Med hjälp av vår smidiga chatt anger du dina symptom och blir snabbt guidad till rätt vår online eller till en vårdcentral. Om ditt besvär inte går att behandla online kan en av våra sjuksköterskor ge råd kring receptfri behandling eller tips på vart du ska vända dig istället.


Chatt -tjänsten ska vara bemannad mellan klockan till på vardagar och på helgerna 8-16. Den som ställer frågor i chatten ska få svar av en sjuksköterska inom en timme.

Här kan du träffa allmänläkare, specialister och sjuksköterskor direkt eller längre fram, för behandling, rådgivning, remisser och recept. Som en vanlig läkarmottagning med skillnaden att vi har kortare väntetider, längre öppettider och obefintlig resväg. Vill du ha hjälp att boka? Leg sjuksköterska med några års arbetslivserfarenhet, gärna från primärvården. Du behöver ha telefonkompetens och vara trygg i din yrkesroll som sjuksköterska.


Det är ett projekt som pågår nu inom Region Uppsala. Du kan alltid chatta med oss direkt i appen, vår support är bemannad av både teknisk personal och erfarna sjuksköterskor. Du kan även ringa eller maila oss om du har frågor eller funderingar.

Där kan du ställa dina frågor och få ett personligt svar av en sjuksköterska , barnmorska, socionom eller sexualupplysare. I RFSU:s frågelåda finns över 6frågor och svar om sex och relationer. Svarar på frågor gör ingen mindre än författaren och börsskribenten Marcus Hernhag, en mycket duktig börsprofil med sunda tankar kring det hela. Fick först prata med en sjuksköterska om mitt problem, hon bokade sen in mig till en läkare bara minuter efter vårt samtal.


Sen fick jag ett recept som jag kunde hämta ut direkt efter läkarsamtalet. Kommer definitivt använda Doktor. Sjuksköterskan Hilda Bjerstedt arbetar till vardags i hemsjukvården, främst med palliativ vård. Huvudpersonen i hennes vårdroman följer sitt samvete och krockar rejält med regelboken och chefen.


Träffa läkare online eller i vår app. Slipp väntrum och få konsultation, behandling eller remiss i mobilen. Här kan du få hjälp med lättare akuta besvär hos team med sjuksköterska och läkare. Behöver du någon som lyssnar? Chatta eller ring oss för medicinsk bedöming.


Med oss kan du prata om vad du vill. Inget är för litet eller för stort och du kan vara helt anonym. Kom dock ihåg att vi på tjejjouren inte är sjuksköterskor , barnmorskor, läkare eller psykologer.


Det är, som jag ser det, upp till oss att bemanna efter behov.

Det innebär att vi måste ha flexilbla lösningar men det är ju inte helt lättlöst med tanke på att beläggningen variera kraftigt precis som på en akutmottagning. Vi har dessutom en del tidstjuvar som är svåra att ta med i beräkningen. Nu har vi lanserat en ny chattfunktion på vår hemsida!


Du kan på ett snabbt och smidigt sätt komma i kontakt med oss via vår nya chatt. Vi besvarar dina frågor och finns till hands för alla möjliga tankar och funderingar. Gå in och chatta med oss. Möjligheten att anmäla. Koncept karin johansson svarade på chatta med eller handelsbanken direkt svar inom tim.


Jag har försökt chatt offline som är. Nej, språk, gotland chatta med andra privata hemsidor, bred näsrot barn se.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения