пятница, 15 апреля 2016 г.

Indien kvinnor och män

Läs omdömen och boka nu! Förövaren är nästan alltid en man. Majoriteten av kvinnorna är mellan 15–år.


Motiven kan handla om nekade sexuella inviter, avslagna äktenskapsförslag eller missnöje med vad som uppfattas som för låg hemgift. Våldet mot kvinnor är fortsatt ett av landets största problem, men få vågar polisanmäla.

Kvinnan har en traditionell roll inom hinduismen. Hon är den som skall ta hand om familjen. Indien , som har miljarder invånare. FN-organet Unicef och andra experter anser att siffran nu är miljoner färre kvinnor än män.


Män bryr sig sällan om och lägger inte märke till om kvinnan njutit av sex. För många män är den moderna indiska kvinnan en konstig skapelse som de har svårt att förstå sig på. En ingenjör sade sig vara så desorienterad av de kvinnor han mötte på sin arbetsplats att han dragit sig tillbaka socialt.

Inget verkar göra dem nöjda. När jag träffade henne var hon tillbaka i skolan och hade blivit en idol för andra flickor i trakten. Men det handlar inte bara om pengar. När det finns mat är det i första hand männen och pojkarna som ska bli mätta. En stor hälsorisk för ungdomar och särskilt unga kvinnor är hiv och aids.


Idag lever ungefär miljoner barn under års ålder med hiv. Unga kvinnor och flickor är mest sårbara och i många länder är det de som är mest utsatta för hiv. Gratis bokning, fantastiska priser.


Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Trots det är kastsystemet mest använt av män. Enkel och säker bokning online. En kvinna behöver aldrig berätta om sin kast, hon är ändå den lägsta klassens varelse efter kon, geten och diverse andra djur.


Ingen kan ställa sig utanför systemet utan att bli isolerade och trakasserade. En hinduisk kvinna måste vara trogen till sin man hela livet ut, medan mannen får göra lite vad och hur han vill med andra kvinnor. En kvinna sågs förut som ett föremål, någonting man kunde ge bort och ägde och det var även viktigt att se till att kvinnan blev gift.

Om en kvinnas man dog före henne skulle även hon brännas -levande. Något som dock är mer intressant ur ett psykologiskt perspektiv och har stor del i förklaringen är att män och kvinnor väljer olika yrken baserat på olika värderingar och intressen, vilka i sig är en konsekvens av genomsnittliga personlighetsskillnader mellan könen. Ekonomin har vuxit stadigt de senaste årtiondena och samtidigt har ojämlikheten ökat. Flickor och kvinnor hör till de som har allra sämst ekonomiska förutsättningar, särskilt i urbana slumområden och på landsbygden. Men tillsammans med väninnor, utan övervakande manliga blickar och krav på att vara den goda familjeflickan kan hon leva ut sina erotiska fantasier.


Man finner ibland en ficka på ena eller båda sidorna av en manlig kameez, samt ibland för kvinnor. Till kameezen har man på sig salwar.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения