четверг, 7 апреля 2016 г.

Mötesplats oviken bowling

Vi har bowling för proffs, amatörer, nybörjare, barn och vuxna. Bestäm träff där, så kan ni bowla, titta på, fika eller äta något och ta en dryck! Fullständiga rättigheter. Vi har öppet idag fredag januari och på lördag januari!


I höstas köpte vi tillsammans med Myrvikens skol IF mycket nytt - två löpban roddmaskin, stakmaskin, träningsbänk samt skivstång. Med detta har vi gjort gymmet ännu bättre!

Prova de nya maskinerna och redskapen på gymmet! Mera om sommarlovsaktiviteterna kan du läsa här:. Tisdagar är ni välkomna till bowlinghallen. Tränings- bowling kl – 20. Ibland finns Daniel Andersson,.


Ovikenbolaget Invest AB är ett lokalt utvecklingsbolag som arbetar för en långsiktig och hållbar utveckling av Ovikenbygden. Målet att åstadkomma en toppmodern fritidsanläggning och mötesplats för idrott och kultur. Bokning av banor hittar ni här.


Reviews Vi var där och.

Mötesplats Oviken Om projektet. Sections of this page. Sportgolvet i allaktivitetshallen är lagt och linjerna är dragna. Relaxen och simhallen har fått alla ytskikt och lika så omklädningsrummen, caféet och korridorerna. Händer på FREDAG - PIZZA och BOWLING.


FIRA FAR på fredag kväll november. Vuxen 1kr, ungdom (t.o.m. år) kr. En entreprenör som kan det här med att driva restaurang, café och bowling. Bowlingen öppen – 22. Ingen i Myssjö- Oviken IF hade någon sådan erfarenhet.


Bolaget ägs till hälften av Myssjö- Oviken IF och till hälften av kommunägda Bergs hyreshus. Länge drömde man om en mötesplats i Myrvike- Oviken och för två år sen blev drömmen sann. Men nu är framtiden oviss.


Aktivitetshallen har inte gått så bra ekonomiskt som man hoppats på. En träffpunkt i bygden – Man har skapat en träffpunkt för bygden, säger Hans Green, vd för Bergs hyreshus. Under våren har vi haft ett bra besöksantal och efter en förhållandevis lugn sommar, där vi gästspelade på anrika Fröjdholmen och Sjöterrassen, ser vi en successiv ökning av besökare.


Nu ska ägarstrukturen ses över för det idéburna bygdeprojektet där idrottsföreningen Myssjö- Ovikens IF är en stor ägare. Ett fyrtiotal personer njöt av musik och hembakat bröd till eftermiddagskaffet.

Ovikens spelmanslag är ett spelglatt och samspelt gäng, för kvällen musikanter, som spelat tillsammans i snart år.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения