вторник, 24 января 2017 г.

Bästa fototidningen

Fotosidan är forum, gallerier och en fototidning för alla fotointresserade. FOTO är också en relativt bra tidning som jag tror har överlevt tack vare att alla, oavsett kunskapsnivå, kan hitta något matnyttigt där. Det är nog deras styrka (och affärsidé). Annars ser jag nog tidningen FOTOGRAFI som den bästa svenska fototidningen genom tiderna.


Lite i stil med engelska BW Photography. Tyvärr finns den inte. Förlaget har även verksamhet i Danmark med motsvarande tidningar, Mobil och Zoom.


Alla kan vi bli proffsfotografer i dagens samhälle! Under denna kategori kan vi erbjuda tidningar till nybörjaren likväl som till ett riktigt proffs med massor av inspiration och användbara tips till dina kommande fotoprojekt. Reportage med fotografer som ger dig tips på hur du knäpper de bästa bilderna direkt från första parkett. Jag önskar mig en fototidningsprenumeration i julklapp.


Bästa fototidningen

Nu undrar jag om ni kan tipsa om ngn bra tidning. Jag är inte sådär jätteduktig på allt det tekniska kring fotografering, men jag har ett stort intresse och vill lära mig mer! Någon som har ngt bra tips? Skicka in din bästa julbild – tävla om exklusiva priser Annonssamarbete med THE IMAGE.


Julen närmar sig med stormsteg och nu har du chansen att säkra årets julklapp för en fotoentusiast. Genom att skicka in din bästa ”julbild”. De heter nästan likadant, har bytt namn ibland och är lite struliga att hålla isär.


Bästa fototidningen

Låt årtiondets bästa läsarbilder ta dig med storm Varje månad utser vi de bästa bilderna som är tagna av våra läsare. Här har vi sammanställt några av dem som vi minns allra bäst från det senaste årtiondet. Det betyder massor av inspiration för dig. Aldrig är det så mycket liv i naturen som under sommaren. Nordens största och bästa fototidning Bonnier DIGITAL FOTO för alla är Danmarks största tidning för entusiastiska hobbyfotografer.


Bonnier Digital FOTO är fylld av inspiration för dig som är en entusiastisk hobbyfotograf. Du får bland annat: Intervjuer med de bästa fotograferna. Artiklar som guidar dig i hur man tar fantastiska bilder. Kurser i bildbehandling. Dessa konkreta tips kan hjälpa dig som är novis på området, men också för dig som jobbat inom Photoshop tidigare.


Bästa fototidningen

All prenumerationshantering sköts av förlaget South Square Publishing AB. Väldigt snygg tidning och helt klart inspirerande. De allra bästa skrivarna att ha hemma är fortfarande en laserskrivare, men den är dock inte optimal om man vill skriva ut många, fina foton - även om det går! De flesta kan skanna och kopiera med en relativt hög lägsta nivå.


Människans bästa vän är både kul och tacksam att fotografera. Men att ta bra bilder på hundar är inte lätt. Jasmin Hummer, expert på att fotografera djur,.


Speciellt om du lägger in några texter, ramar, ett mönster eller några vackra linjer på väl valda ställen. Och du - vill du ge kopior på dina bästa fotoböcker till någon du tycker om, är det inga problem.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения