среда, 11 января 2017 г.

Mille notti handdukar

Köp dina favoriter ifrån Mille Notti idag. Handla smidigt och bekvämt online! Gör ett statement med din fotohanduk. Exklusiv och hipp – Din personlig foto handduk. Ditt foto på personlig handduk från 2kr - Spara upp till - Köp nu ! Bra priser på kvalitetsdesign från världens bästa varumärken.


Mille notti handdukar

Unna dig härliga, ekologiska frottéhanddukar från Mille Notti. De mjuka och absorberande egenskaperna får dig att njuta när du när du sveper handdukarna om dig. Välj mellan olika sobra och vackra färger som får både dig och ditt badrum att glänsa. Handduk i ringspunnen frotté av kammat bomullsgarn i 1 ekologisk bomull.


Enfärgad med bård längs kortsidorna. Tillverkad i Portugal. Certifierad enligt GOTS (Global Organic Textile Standard) Öko-Tex Standard 100. Finaste material i krispig percale och len satin.


Sommarkollektion inspirerad av sommar vid Medelhavet. Köp Mille Notti handdukar på Sleepo. Vi har ett brett sortiment av handdukar från flera kända varumärken! Fri frakt på allt i hela Sverige dagars öppet.


God kvalitet är bestående, precis som en tidlös design. Därför kan du vara säker på att allt som bär Mille Nottis namn håller högsta kvalitet och är tillverkade på ett etiskt och korrekt sätt. Besök våra butiker i Stockholm och Göteborg eller handla. Jämför priser och läs recensioner på Handdukar.


Mille notti handdukar

Välkommen till PriceRunner! Fontana handduk från Mille Notti utmärks av sin mjuka och höga kvalitet. Den ljusgröna färgen blir en härlig a ccentfärg i badrummet samtidigt som den bidrar till att den lugna och harmoniska känslan bevaras.


Handduken är tillverkad av ekologisk ringspunnen bomullsfrotté och har en dekorativ bård längs båda kortsidor. Mille Nottis Jersey är en finkammad bomullstrikå som upplevs som ljuvligt mjuk och följsam, samtidigt som den skapar ett modernt och ungdomligt intryck. Var god notera att örngott medföljer ej. Poema finns för både enkel och dubbeltäcke.


Drömmer du om ett härligt badrum med spakänsla? Med textilier av högsta kvalitet får du en ombonad och sofistikerad känsla, som ger hela ditt badrum ett lyft. Mille Nottis handdukar , badlakan och badrockar är vävda av ringspunnen frotté i kammat ekologiskt bomullsgarn. Välj dina favoriter bland Sleepos stora sortiment.


Inred hemmet med kvalitetsdesign redan idag. Trendiga nyheter från Mille Notti finns hos RoyalDesign - allt för hemmet! Fontana Handduk EKO Gul är en serie handdukar från Mille Notti.


De färgstarka handdukarna är tillverkade av ringspunnen frotté av kammat bomullsgarn i 1 ekologisk bomull. Välj mellan handdukar i olika storlekar och färger och matcha med en snygg badrumsmatta. Våra stora badlakan är perfekta för stranden eller solsängen. De rostfärgade handdukarna är tillverkade av ringspunnen frotté av kammat bomullsgarn i 1 ekologisk bomull.


De tidlösa handdukarna är tillverkade av ringspunnen frotté av kammat bomullsgarn i 1 ekologisk bomull.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения