пятница, 20 января 2017 г.

Billigt boende i barcelona

Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Läs riktiga recensioner - boka nu! Enkel och säker bokning online. Vår merspråkiga kundservice tar hand om din semester!

Barcelona på TUIvillas. Bland de historiska kvarteren i Barri Gòtic, som sträcker sig tillbaka till både medeltid och romarti finner du ett stort antal billiga hotell både centralt och i ett. Hade dock önskat att vi bodde lite närmare centrum då det kunde vara lite knepigt att ta sig till och från vårat boende. Ett favoritsätt att ta sig runt blev med cykeltaxi!


Letar du efter ett boende i form av ett hotellrum rekommenderar vi främst pålitliga Hotels. När man njuter av värmen på en av uteserveringarna längs La Rambla vill man aldrig åka hem till kylan igen. Vi vill helst bo antingen nära hamnen eller någorlunda centralt.


Det verkar vara mycket uppbokat redan så hoppashoppas någon kan hjälpa med goda.

Lägenheterna är centralt belägna med gångavstånd till La Rambla och Plaza Catalunya som är stadens mittpunkt. Ett billigt , bekvämt och unikt sätt att bo i denna fantastiska stad. Välkommen till Kensaq.


Rekommenderas för weekendresenären. Det härliga klimatet och den livliga strandkulturen utmanar dig att leva livet i solen. Hotellet är ljust, modernt och stilrent. Det har fått sitt namn från ”Rec Comtal”, betyder bevattningskanal på katalanska.


Flyg med oss, välj mellan hotell eller lägenhet - budget eller exklusivt. Här kan ni boka transfer från flygplatsen, hotell, vinturer och fotbollsbiljetter. Bra lägge, lagom avstånd till centrum och med fördelen som ger att bo i ett grannskap av periferien.


Numera är det den bana där man i maj varje år kör Spanish Grand Prix. Nu kan du boka en resa med Vings Formel 1-paket, där flyg, hotell och biljetter till både lördagens och söndagens lopp ingår. Det finns många lyxiga varianter, men även flera mysiga och riktigt fina hotell till ett lite lägre pris.


Room Mate Emma är ett modernt och coolt hotell i närheten av Gaudís modernistiska skapelser, trendiga barer och riktigt bra shopping. Dubbelrum från cirka 7kronor natten. Boka flyg och hotell hos oss.


Tips: Vill du bo så billigt som möjligt i solen, undvik de mest populära områdena där turismen är stark mer eller mindre året runt.

Hitta rabatter på turer och biljetter! Många hotell och vandrarhem är dyra om man ser till standarden som erbjuds. Var gärna ute i god tid när du ska boka hotell. De bra hotellen fylls ofta snabbt, speciellt under vår, sommar och höst. Vi hjälper dig att hitta det alternativ som passar dina önskemål bäst.


Ska du åka på semester till Spanien kan du hitta hotell och boende i alla städer och byar i detta landet. Hos oss kan du också beställa billiga hotellrum nära flygplatser eller huvudgator, shopping, centralt eller i utkanten av de flesta städer i Spanien. Dom kommer absolut komma till användning när vi ska dit slutet av augusti! Men snälla säg mig vad hotellet ni bodde på hette,eller andra hotell precis i närheten.


Blir alldeles snurrig när jag letar på hotels. Som att stanna en halvtimme i lekparken och låta barnen skaffa nya vänner, medan man själv försöker överbrygga språkbarriärerna med deras föräldrar. Eller en så enkel sak som att handla lokal mat på supermercadon, bland alla vanliga människor. I alla fall om man som vi bor på ett lägenhetshotell med eget pentry.


Antalet är idag uppe i över 700. För dig som turist innebär det stor valfrihet både när du väljer prisklass och var i stan i du vill bo.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения