понедельник, 23 января 2017 г.

Brasiliansk vaxning

Brasiliansk vaxning

Brasiliansk vaxning även kallad intimvaxning är vår specialitet. Som en av pionjärerna i Sverige har vi samlat på oss lång erfarenhet inom hårborttagning och genom åren utvecklat och förfinat vår egen mycket effektiva och skonsamma teknik för just brasiliansk vaxning. Den brasilianska stilen innebär att man tar bort allt hår.


Konceptet kommer förstås från Brasilien där det blev mode att i sin bikini vara helt fri från hårväxt i det intima området. Då man gör en brasiliansk vaxning så är det inte bara den hud som syns runtomkring bikinin som är fri från hår. Gör du en brasiliansk vaxning regelbundet tröttas hårsäckarna ut och du får en glesare hårväxt och tunnare strån. Därmed gör det mindre ont än vid din första brasilianska vaxning. Vår rekommendation är att vaxa sig var 4: e till 5:e vecka för ett hårfritt resultat så länge som möjligt och minimal smärta.


Hollywood vaxning lämnar inget, man avlägsnar allt könshår. Självklart skräddarsyr jag din brasilianska vaxning , du bestämmer själv hur. Detta görs genom vaxning.


Vi gör även brasiliansk vaxning. Kom till Trestads största skönhetssalong inom hudvård. Lika naturligt som det är att forma håret i ansiktet är det idag att med en brasiliansk vaxning ansa håret i det intima området.


Intimvaxning utförs vanligen i två variationer. På Bokadirekt kan du hitta och boka t. Gil kommer från Brasilien och har flera års erfarenhet i vaxning. Att vaxa underlivet blir alltmer populärt, och brasiliansk vaxning som det kallas står högt uppe på många tjejers och kvinnors önskelistor.


Brasiliansk vaxning

Den mjukhet och skönhet i huden som man upplever efter en brasiliansk vaxning ger en känsla av fräschhet, närhet och sensualitet som man annars bara upplever efter en klassisk kroppsbehandling. På Salong Underbart har vi medvetet valt att skala bort behandlingar som du hittar på en traditionell skönhetssalong. Vi utför brasiliansk vaxning , klassisk vaxning och permanent hårborttagning med laser, resterande lämnar vi åt andra.


Man bestämmer själv hur mycket man vill ta bort men mer än bikinilinjen räknas som brasiliansk vaxning. Det kan upplevas obehagligt de första gångerna, men mildras vid regelbundna behandlingar. Om du regelbundet gör en brasiliansk vaxning blir håret tunnare och de kommer inte att sitta lika hårt i hårsäckarna, vilket betyder att det upplevs mindre smärtsamt än första gången. En vanlig reaktion efter brasiliansk vaxning är en lindrig rodnad men som oftast är övergående inom timmar.


Till skillnad från andra vaxmetoder där man rycker hårstråna mothårs, så rycker vi stråna medhårs. Jag erbjuder brasiliansk vaxning i Karlstad och Deje. Vanliga frågor om brasiliansk vaxning. Vaxning och brasiliansk vaxning i Borlänge. Här har jag samlat lite frågor och svar om brasiliansk vaxning , som jag fått genom åren.


Nackdelen är dock att det är dyrt, du måste spara ut håret innan du kan vaxa, det gör ont och du kan få utslag som reaktion. Hos oss har vi många års erfarenhet inom alla sorters vaxning. Vi arbetar bra, snabbt och effektivt och du får ett utmärkt resultat.


Brasiliansk vaxning

Du får i lugn och ro klä av dig ensam för att sedan lägga dig på britsen med en handduk. En av de första salongerna som började erbjuda brasiliansk vaxning i Stockholm. Välj mellan hårborttagning med vaxning eller IPL SHR som är en modern, smärtfri och mycket effektiv metod för permanent hårborttagning.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения