четверг, 5 января 2017 г.

Jourtelefon psykolog

Jourtelefon psykolog

Hos oss arbetar över 1leg. Träffa någon helt utan väntetid eller remiss. Mindler är en av sveriges största uppdragsgivare för psykologer med över 1psykologer. Ta del av dina journalanteckningar.


Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss? Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar.


Du behöver bara ditt BankID och internet. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid! Att dela det svåra med någon gör skillnad.


Jourtelefon psykolog

Du kan kontakta jourtelefonen eller SOS-brevlådan anonymt. De som svarar är vanliga medmänniskor som har tystnadsplikt och är utbildade att ge känslomässigt stöd i svåra situationer. Tystnadsplikt betyder att det du säger eller skriver inte får berättas vidare för någon annan.


Här får du råd om vad du kan göra i stället. Du skapar ett konto och beskriver vad det är du önskar hjälp med. Vi kontaktar dig och diskuterar vidare. Du får rådgivning som i vissa fall betyder att du fortsätter med ett videobesök hos en av våra psykiater eller psykologer. Du kan vända dig till din vårdcentral och i samråd med läkare be om remiss till leg psykolog eller leg psykoterapeut.


Här på Psykologiguiden kan du också söka efter privatpraktiserande leg psykologer , inom olika verksamhetsområden i hela Sverige. I ett samtal med oss kan vi hjälpa dig att sortera tankar och känslor. Du kan också få stöd i hur du kan gå vidare med ditt problem, vilken typ av hjälp som kan vara bra för dig och vart du kan vända dig. Vi som svarar är socionomer, psykologer och psykiatrisjuksköterskor med erfarenhet av att stödja människor som mår psykiskt.


Här hittar du olika hjälplinjer och jourtelefoner dit du kan ringa akut för att prata med en medmänniska. Du som mår psykiskt dåligt ska först kontakta hälsocentralen som kan ge råd och behandling. Läkaren på hälsocentralen avgör om du behöver få vård av. Välkommen till PRIMA Vuxenpsykiatri Liljeholmen!


Mottagningen erbjuder psykiatrisk specialistvård för boende i stadsdelarna Hägersten-Liljeholmen, Älvsjö och. Behöver du någon att tala med? Jourhavande Medmänniska.


Vi finns där varje natt mellan ­- 06. På vår mottagning finns olika yrkeskategorier som till exempel sjuksköterska, socionom, psykolog , läkare och medicinska sekreterare. Eftersom Sahlgrenska Universitetssjukhuset har ett utbildningsansvar förekommer det studenter på våra mottagningar och avdelningar. Mer hjälp vid behov på någon av våra vårdcentraler.


På Capio hjälper vi dig digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. På deras webbplats finns ett diskussionsforum. De har också en chatt, kallad självskadechatten, jourmail och en jourtelefon. Självmordslinjen ger stöd och vägledning via chatt och mejl.


Det finns också ett forum där man kan diskutera självmordstankar och hur det är att må dåligt. Till TRIS jourtelefon kan du vända dig anonymt för att få stöd och råd både som yrkesverksam och som hjälpsökande i hela Sverige. Om du väljer att boka ett videobesök hos våra psykiater eller psykologer , får du en tid inom några dagar. Du träffar din psykiater eller psykolog via videolänk och ni kommer tillsammans överens om en vårdplan.


Din faktura skickas till din mailadress. Vi erbjuder bemanning och lediga tjänster inom hälso- och sjukvår främst inom Stockholms och Uppsala län. Familjehemskonsulenter Socialförvaltningen erbjuder handledning till personal eller familjehem, enskilt eller i grupp samt familjehem och stadsdelarnas familjevårdspersonal konsultation kring särskilda frågor. Kvinnofridslinjen är för dig som utsatts för våld eller hot och även för dig som anhörig till någon som utsatts för någon typ av övergrepp.


Du har som patient rätt att säga till om du inte vill ha studenter närvarande under ditt besök. För dig som har diabetes, astma eller KOL finns dessutom specialistutbildade distriktssköterskor. På laboratoriet hjälper vi dig med provtagning.


Här finns också barnmorska och BVC-sköterska. Du som behöver kan också träffa sjukgymnast, psykolog , kurator eller dietist.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения