понедельник, 23 января 2017 г.

Sveriges mest besökta hemsidor 2016

Of je nu dagelijks klust of één keer per jaar. GAMMA is er voor iedere klusser! SVERIGES mest besökta bloggar. Hittills har vi tagit oss igenom de allra mest besökta hemsidorna i världen. Från att ha varit något nytt och spännande har nätet blivit en självklar och bärande del i många företags, organisationers och myndigheters verksamhet.


Premiär för listan med svenskarnas mest besökta webbplatser! Sverige och Norge skiljer sig åt. Presentationer av tusentals bloggar, indelade efter ämnen, med.


Men stunden är nu kommen då vi behöver lägga våran tid på andra projekt, och hinner tyvärr helt enkelt inte med att sköta om hemsidan mer. Trafiken till Pirate Bay har framför allt ökat för att två andra stora fildelningssajter nyligen stängts ner, och nu vänder sig alltså många besökare till The Pirate Bay istället. Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! Den stora svenska bloggkatalogen Bloggportalen.


Stockholms bästa museer. Fildelningssajten har seglat upp som en av världens hundra mest besökta hemsidor igen, enligt analysföretaget Alexa, som ägs av det stora internetföretaget Amazon. Forskarna bakom studien har undersökt vilka hemsidor som är de mest besöka i världens alla länder. Men om man tittar österut är situationen mer komplex. Utöver det som redan har nämnt kan man i övrigt säga att Aftonbladet ligger högt uppe på listan liksom Blocket och Blogger.


Jag har tagit en titt i statistiken för hemsidan och kan se att många besökare spenderar flera minuter på sidan och tittar på flera annonser och återvänder ibland flera dagar, vilket är kul! Varken Rio de Janeiro eller Cancun i Mexiko rankade in på topplistan över världens mest besökta destinationer men såg de största procentuella ökningarna av internationella besökare enligt Euromonitor. Turismen till dessa resmål ökade med 4respektive 4procent. När bör man använda ordet hemsida ? En hemsida är i strikt mening den sida du har valt som startsida i din webbläsare, browser.


Sveriges mest besökta hemsidor 2016

Förr kom man dit om man klickade på ett litet hus upptill i fönstret, vilket fortfarande finns kvar i vissa webbläsare. Idag brukar man oftast hitta en samling av de mest besökta sidorna där, eller bokmärkena. Kontakt: Kontaktuppgifter finns för telefon samt mail, se hemsida för mer information. Tre stjärnor i Guide Michelins turistguide. I en åtta minuters film fångas något av det som gör Lunds domkyrka unik.


Följ med på dop och bröllop. Analysföretaget Comscore har sammanställt en lista över de mest besökta webbsidorna i USA. Apple återfinns på åttonde plats, vilket kan jämföras med elfte plats på förra årets lista. Antalet unika besökare har ökat med procent under året som gått.


Sveriges mest besökta hemsidor 2016

Du kan söka på domstolens namn eller ort där domstolen finns. Om du skriver in ett postnummer listas alla domstolar som har detta i sitt upptagningsområde. Sagan om världens mest hypade band.


Besökarna stannar i genomsnitt min och tittar på olika undersidor. De allra flesta besökare kommer från Malmö. Smartworld Din guide till det smarta hemmet.


TechWorld För it-avdelningar, it-chefer och it-proffs. Här finns information om hur mål och ärenden går till.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения