понедельник, 30 января 2017 г.

Mötet mellan människor

Min erfarenhet har öppnat mina ögon för att det framför allt är relationer med andra människor och bra möten som faktiskt får saker och hända. Personcentrerad vård handlar om alla relationer, inte bara om vårdmötet. Gränser upprätthålls i vardagen genom möten mellan olika människor , visar Ioanna Wagner Tsoni i sin avhandling.


Ett annat exempel är hudfärg. Hur du blir bemött beror både på vilken uppfattad hudfärg du har och vilket sammanhang du befinner dig i.

Att förmedla passion, engagemang, intresse – eller kanske oro, funderingar eller tveksamhet - utan ögonkontakt, är svårt. Mötet mellan människor är viktigt. Speciellt sett i ljuset av att mer än hälften av det vi vill ha sagt förmedlas genom kroppsspråket. Nya möjligheter i mötet mellan människor.


Kvalitet Vad händer med en värld där digitaliseringen skapar möjligheter för människor att mötas på nya sätt och utbyta tankar, erfarenheter och kunskap? KM:s krönikör Joakim Storeide. Att vara nyanländ i Sverige, utan svenska vänner och med bristfälliga kunskaper om samhället, är inte alltid så lätt.

Skolan som arena är viktig för Inger och hon tror att det i första hand är i mötet mellan människor som lärandet sker och att det är då vi har möjlighet att bygga kunskap. Jag och eleverna pratar mycket om hur jag ser på lärandet för att jag tycker att det är jätteviktigt. Värdegrunden skakas i mötet mellan människor Boken riktar sig till verksamma och blivande lärare från förskola till gymnasium men egentligen är behovet av kunskap om hur förtryck uppstår och hur det kan motverkas så mycket större och borde vara en allmän kunskap, skriver Carina Bygren Jonsson.


Jag tror att mötet mellan människor är det allra viktigaste. Samtal och möten kring livets existens, människor emellan. Inte minst mellan generationer. Att vi som är vuxna tar oss tid med de unga.


Vår vision är ett samhälle där alla deltar på lika villkor och känner tillit till varandra. Som den ledande mötesexperten i Sverige vill vi bidra till värdefulla och smidiga möten mellan människor. Kompis Sverige är en ideell förening med en dröm om att öppna upp Sverige genom möten mellan människor.


Med värdefulla möten menar vi möten som ger mera. Genom utbildningar, verktyg och inspiration vill vi att varenda krona som läggs på möten ska ge mångfaldigt tillbaka. Brinner du för mötet mellan människor ? Tror du på affärsmannaskap i kombination med mänsklighet?


Då kommer vi komma bra överens! Möten mellan människor med olika referensramar I ljuset av en tid där demokratin och de mänskliga rättigheterna utmanas behöver folkrörelserna samarbeta mer än någonsin!

Folkets Hus och Parker tillsammans med Arbetarnas Bildningsförbund anordnar en tvådagars utbildning för att öka kunskaperna om och engagemanget i mötet mellan människor. Vården handlar om ett möte mellan människor , där man dessutom diskuterar en människa – en biologisk livsform som är ett underverk av komplexitet och variation. Utöver den biologiska variationen är människan dessutom drabbad av en variation av biologiska tillstånd vi har valt att kalla för sjukdomar eller diagnoser.


Ett företag inom skönhet, konstnärligt skapande och möten mellan människor. Butik, Ateljé, Showroom, Salong, Utbildning och Event lokal. Vi vill samla företag och människor vi gillar och som kan hjälpa varann på olika sätt. Inspiration och kreativitet är det som driver oss!


Koncept av Maria Oldenstedt och Anette Petersson. Utöver den utmaning som själva programmeringen av Tengai innebär sker heller inte själva mötet mellan människa och robot helt odramatiskt. Något som Sinisa och hans team är medvetna o– Vi låter våra kandidater utsätta sig för en högst ovanlig situation. Att sitta i ett rum, ensam med en robot och prata.


Vi inriktar oss på just mötet mellan människor , och ett värdskap i världsklass. Maten har vi tagit influenser ifrån Sverige och Italien. Vi jobbar endast med hög kvalitet på våra råvaror både ekologiskt och Fairtrade.


Nästan all våran mat går att få glutenfri, laktosfri.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения