вторник, 31 января 2017 г.

Trött på att vara singel

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Jämför pris byggvaror. Hitta rätt produkt till rätt pris.


Trött på att vara singel ? Hatar du att vara singel ? Tänker du att allt skulle vara så mycket bättre bara du var i en relation?

Då är du inte ensam med den tanken. Att vara i en relation är många gånger förskönat och att vara singel har många fördelar. Här kommer en påminnelse till dig som hatar att vara singel.


Att vara singel målas ofta upp som ett drömscenario: tänk så skönt att få göra precis vad du vill, när du vill! Livet är öppet och du har inga krav på dig. Men ibland kan man bli trött på att vara singel.


Desperadon som är lite väl trött på att vara singel. Ja, du ska visa intresse. Nej, du ska inte vara för på.

Och jo, du kanske hatar att vara singel och tycker att det är svårt att vara ensam. Men nej, du vill ändå inte verka desperat. Desperation kan skrämma bort även den bästa av flörtar.


Om du jobbar på samma ställe, handlar i samma affär och tränar på samma gym är det svårt att träffa nya människor. Försök att bryta dina vanor och testa nya grejer! Du kanske kan börja på en ny hobby eller gå en dykarkurs. Bocka av roliga saker på din bucket list, så är chansen mycket större att du träffar nya spännande.


Kanske får du reda på att dina kompisar också känner sig trötta på att vara singlar ? Då kan ni ge varandra tips och bestämma att ni ska umgås oftare! Gå på konsert Det är riktigt roligt att gå på konsert, så varför inte samla ihop dina vänner och rocka loss till era favoritartister? Det här året är fyllt med bra konserter. Som singel kan det ibland vara svårt att slå ifrån sig känslan av att hela ens liv bara går ut på att leta efter den perfekta partnern… Påminn dig då gärna om följande saker: 1. Bättre att vara singel , än att vara med någon som inte är rätt.


Det är hundra gånger bättre att vara singel än att vara med någon som inte är rätt. Kvinnan ger uttryck för sin frustration med ett suckande utrop: ”Jag är så trött på att vara singel ! Jag längtar desperat efter att få träffa någon att älska! Någon som stryker min kind på morgonen och säger att han älskar mig.


Nu menar jag inte att jag skyller på kläder när det handlar om att jag är singel , men kläder signalerar vem du är och kan ibland väcka uppmärksamhet. Jag brukar inte klä upp mig för mycket för att det kan ge ett löjligt intryck, upplever jag, men jag tar på mig något som jag känner mig bekväm i.

Börjar bli så sjukt trött på att vara singel. Känns som om alla bra tjejer redan har förhållande eller så vill dom bara leka. Just det där med att vara nyinflyttad till en stad är något jag känner igen. Har däremot min sambo men saknar mitt egna umgänge och det är verkligen svårt.


Det där mer att träffa någon är inte heller en enkel nöt att knäcka :) Innan jag träffade min sambo var jag så trött på att vara singel och bara träffa tillfälliga flirtar. Det finns många olika vägar att ta för att lyckas charma någon. Bra raggningsrepliker kan hjälpa dig att charma personen du är intresserad av. Använd replikerna för att undgå den där pinsamma tystnaden som ibland uppstår. Sanna Ekman trött på att vara singel.


Om att åka på semester och förpassas till utdragssoffan i friggeboden medan alla par får välja rum och sova sked. Om att vara singel helt enkelt och om att vilja träffa någon. Så förbannat TRÖTT på att vara singel ! Satt precis och läste tråden Hur många förhållanden och kände mig så. Men händer det så händer det, då spelar det ingen roll om man så arbetar på månen.


Och hoppet om kärleken ger han inte upp. Jag trivs i och för sig med min situation men jag tror att alla singlar alltid söker efter någon. Fast han är trött på bilden av sig själv som singel – och som film–snygging.


Har vaknat upp lite chockartat och insett att jag vill ha sällskap på mina turer i fjällen, och kanske resten av tiden också.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения