понедельник, 9 января 2017 г.

Snörasskydd benders

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris byggvaror. Snörasskydd 3-rör komplett. Tätt och enkelt montage via vertikal infästning.


Ryckprovad och godkänt på fasadhöjder över m. Levereras komplett, hållare och fäste ingår. Välj om det ska monteras med fotplatta eller bärläktsfäste. Passar till Universal. Fastighetsägaren kan själv bestämma när den ska komma ner genom att skotta taket.


När man har monterat ett snörasskydd så behöver taket skottas när det kommer stora mängder snö. Få tak har idag ett snörasskydd. Det behövs inte allti men i vissa fall är det motiverat med ett snörasskydd. Benders betongpannor läggs idag på sex av tio hus och är Sveriges mest lagda takpanna.


Snörasskydd benders

De finns i tre grundformer och i en rad olika färger och ytor. This feature is not available right now. Please try again later. Hos oss på Stegproffsen hittar du snörasskydd av riktigt hög kvalité för alla typer av hus och tak.


Vi erbjuder bland annat snörrasskydd för plåttak, tegeltak, tegelpannor, falsat plåttak med mera. Systemet är ryckprovat och därför godkänt för fasadhöjder över meter. Det nyutvecklade Bender Safe är ett smartare och enklare taksäkerhetssystem.


Med ett säkerhetskit kan man köpa taksäkerhet för sig och för andra, som sotare, som behöver gå på taket utan att riskera att falla. I ett taksäkerhetskit brukar ett kraftigt snörasskydd , ett takräcke och ett skyddsräcke ingå så det finns på plats innan man går upp. Under riktigt snörika vintrar är snörasskyddet till stor hjälp, du kan dock i vissa fall även behöva skotta taket manuellt om det faller alltför stora mängder snö.


Med ett snörasskydd undviker du att stora mängder tung snö faller ner från ditt tak. Ett stabilt snörasskydd som lämpar sig bra för äldre tak där ett äldre utseende eftersträvas. Fungerar även som takfotsräcke. I reglerna framgår vilka fasta takskyddsanordningar det ska eller bör finnas, samt att de ska vara monterade på ett sådant sätt att de håller vid en olyckssituation. Takskyddsanordningarna ska även underhållas så att de inte rostar eller hållfasthetsmässigt försämras.


Det finns även föreskrifter om snörasskydd över entréer. Bästa butikerna online! Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Skriv in din e-postadress så informerar vi dig när produkten finns att köpa på webben. Kontrollera din e-postadress.


Benders ambition är att vara ett starkt, svenskt, familjeägt företag som utvecklar, producerar och marknadsför konkurrenskraftiga produkter och tjänster av hög kvalitet för bygg- och anläggningssektorn. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Vid mycket snö kan det bli tungt, därför är det viktigt att välja ett snörasskydd av högsta kvalitét. Trots snörasskydd bör man dock alltid avlägsna stora snömängder från taket. Rekommenderat åtdragningsmoment Nm.


Snörasskydd benders

Infästningsplatta monterad under tätskikt.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения