среда, 11 января 2017 г.

Konstiga lagar i dubai

Dubai är resmålet för alla. Här finner du sol, ba shopping, sightseeing och ökensafari. Vi har över års erfarenhet av skräddarsydda res. Klimatkompenserade flyg. Missa inte chansen, boka nu!


Självklart är det en god vana att ta seden dit man kommer och att bete sig respektfullt. Men ibland kan du råka trampa på ömma tår eller bryta mot lagen utan att ens veta om det. Här är lagar du antagligen inte visste fanns. Tycker du att det finns en del konstiga lagar i Förenade Arabemiraten? Det här kanske är konstigare än någinsin.


Lagar ska vara rättvisa och gälla alla. Så är det i alla fall tänkt. Men det finns många platser i Europa och i världen där lagstiftarna kanske har haft tankarna på ett annat håll när de bestämt vad som är okej eller inte. Här ska allt vara flashigt, häftigt och hett.


Här har vi samlat konstiga lagar från världens alla hörn som får en att undra vad det är för dårar som sitter och bestämmer över vad vi får och inte får göra. Vet du någon märklig lag som inte finns med på listan? Konstiga lagar i trafiken.


Många svenskar hyr bil och upplever att vissa saker är lite konstiga , det konstigaste är att man får svänga höger när det är rött ljus. Att komma till en korsning med rött ljus och ändå köra är ofta någon som känns väldigt konstigt och svårt i början. För mer information och tips hyrbil i USA.


Konstiga lagar i dubai

Men det är inte bara i USA som det fortfarande finns konstiga förbud och lagar. I Schweiz bryter du mot lagen om du som man står upp och kissar efter klockan 22. Japan har man förbjudit fetma.


Råkar du befinna dig i Frankrike och tänkte köpa en gris får du absolut inte döpa den till Napoleon - för det är olagligt. De finns ju många lagar runt om i världen och en del kan man verkligen undra över. Det är förbjudet att spela domino på söndagar. Att hälla salt på järnvägsspåren kan bestraffas med döden.


I Massachusetts är det olagligt att gå till sängs utan att ta ett bad först (en annan av deras lagar förbjuder dock bad på söndagar). I Samoa är det brottsligt att glömma bort din hustrus födelsedag. Bekijk het ruime aanbod op TUI. Profiteer het hele jaar door van de TUI garanties. Vissa offentliga uppvisningar av kärlek är förbjudna, men vilka?


Och får du bara dricka alkohol i vissa hotell? Det enkla svaret är att man ska använda sunt förnuft och visa respekt för landets invånare, lagar och regler. Det som lockar de flesta besökare är solen och de många fantastiska sandstränderna.


Konstiga lagar i dubai

Att det finns udda lagar och regler runtom i världen är rätt känt. Framför allt kan USA ”stoltsera” med flera märkliga lagar i olika stater. Asså dom här lagarna hade jag aldrig trott fanns!


CLFx2GMO2kgt=334s ╳ Ni hittar mig här också. England har en del intressanta lagar , en av de mer udda är bestämmelsen att en kvinnlig säljare får vara topless, men bara om hon säljer tropiska fiskar. Egypten får du inte spela för hög musik i din egen bil, då kan du få böter för att du är för egoistisk – andra som hör musiken kanske inte uppskattar din smak. Kvinnor i Saudiarabien får rösta för första gången.


Men de kan inte köra till vallokalen själva. Detta är fortfarande förbjudet eller svårare. Fortfarande har länder många lagar som diskriminerar kvinnor. Det framkommer särskilt i en rapport från kvinnorättsorganisationen Equality Now. Rapporten kritiserar regeringar för lagar som diskriminerar mot kvinnor.


I South Dakota får man av någon konstig anledning inte sova i en ostfabrik. Att låna ut sin dammsugare till sin granne är helt mot lagen i Denver. Amerikanska delstaters lagar : Alabama 1.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения