вторник, 17 января 2017 г.

Hur vet man om en kille är intresserad kroppsspråk

Men hur vet man att personen man är intresserad av känner samma sak? Ett sätt att reda på det är så klart att fråga rakt ut. Men om det känns svårt eller pinsamt finns det säkrare vägar att gå – allt går att utläsa av den andres omedvetna kroppsspråk.


Om hen är intresserad av dig kommer hen att prata om dig, så är det bara. Du vet ju själv hur det är när man träffat någon man gillar – det tar inte lång tid innan du berättat allt om det för dina vänner.

När du väl träffar hens vänner har de alltså förmodligen en ganska bra uppfattning om vem du är redan. När vi är intresserade av någon har vi också en tendens att blinka oftare (dessa blinkningar ”smittar” också gärna den andra parten). Håll koll på händerna. Hans blick fastnar… En blick säger mer än tusen ord och man kan enkelt avslöja en kille på sättet han tittar. Har en kille svårt att ta blicken från dig är det ett gott tecken.


Hur vet man om en kille är intresserad ? Vi kan inte lova att vi vet exakt hur killar tänker, men vi har i alla fall satt ihop en lista med säkra tecken på att han gillar dig. Det kan handla om kroppsspråket , en blick eller hur han beter sig i din närhet – här är tecknen på förälskelse du inte vill missa!

Om man funderar på om en kille är intresserad eller inte så ska man titta på hur han är , hur han agerar, hur han tittar, hur han står. Detta med kroppsspråk är spännande! Om du står och talar med en kille och han tittar på dig, har öppna armar, vänd mot dig samt har sina fötter lätt pekande utåt, så är det bra tecken. Vårt kroppsspråk har med andra ord störst talan och kan avslöja många hemligheter – om man bara kan läsa av signalerna och lära sig vad de egentligen betyder. En person som ljuger kan använda sig av en mängd olika omedvetna kroppsspråk , samma sak gäller för de signaler man skickar ut när man är intresserad av någon.


Jo, att kunna läsa kroppsspråk är faktiskt mer användbart än vad du tror. Här har du checklistan att hålla koll på – från topp till tå. Ha även koll på ögonkontakten.


Det kan exempelvis innebära att han öppnar dörren åt dig, hämtar en drink åt dig eller lånar ut sin tröja till dig för att hålla dig varm. Om kvinnan är intresserad börjar hon skruva på sig. Hon rättar till kläderna och putsar till looken. Ställer sig så att benen och fötterna.


Nu är det mannen som taktik-backar. Ta en titt på hans pupiller. Det lättaste sättet är förstås att fråga rakt ut, men om du inte vill göra bort dig redan på första dejten finns ett mer subtilt knep. Här är sätt som kroppsspråket kan avslöja vad hen känner.


Hur som helst, ofta, när en kille är typ att ignorera dig, är det för att han är antingen inte intresserad , eller han är riktigt intresserad , men han vet att när han agerar cool och kall, kommer du att undra hur kommer han är den enda killen runt, att inte märker dig.

Ser han alltid på dig, när han lämnar rummet? Det kan vara bara en snabb blick, men han gör, då den här killen är definitivt intresserad av dig. När en kille verkligen gillar en tjej då han kommer, omedvetet, börja kopiera hennes rörelser.


Om du sitter ner då han sätter sig, om du skrattar, då skrattar han. Män har en naturlig instinkt att skydda sina kvinnor. Jag vet , jag vet , vi är inte grottan män , och faktum är att du egentligen inte ens vet om han tycker om dig på det sättet (det är därför du läser den här artikeln) men det är fortfarande hur det är.


Om han gillar dig, han kommer att agera extra skyddande för dig, oavsett vad.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения