среда, 24 февраля 2016 г.

Bästa parterapi göteborg

Låt mig hjälpa er när ni behöver hjälp att bryta gamla mönster. Göteborgs Familjeterapeuter är en sammanslutning av legitimerade psykoterapeuter, med lång erfarenhet av familjerådgivning, parterapi , psykoterapi, handledning och utbildning. Vår psykoterapeutiska inriktning är familjeterapi. Vi är socionomer med bred och mångsidig yrkesbakgrund inom socialtjänst och sjukvård.


Vi är särskilt utbildade i parterapi enligt IBCT, utöver vår kompetens som legitimerade psykologer med KBT-inriktning. Vi är en privat mottagning i centrala Göteborg som erbjuder par med relationsproblem snar bedömning och parterapi.

En parterapi session varar i 1minuter eller mer. Vi träffas en gång i veckan eller efter era behov under en period som vi kommer överens om. Parterapi och samtalsterapi i Vasastan i Göteborg. KBT- parterapi hjälper er att bryta dysfunktionella mönster i er relation och bryta låsningar bestående av skuldbeläggning, anklagelser och motanklagelser etc. KBT-terapin ger er den hjälpen genom att jag som professionell, oberoende part kan underlätta ert samtal samt belysa det som behöver förstärkas, förnyas eller.


Psykologer i Göteborg. Att hitta en psykolog i Göteborg kan vid första anblick kännas som att leta efter en nål i en höstack, vilket inte är så konstigt. Staden är nämligen fylld med terapeuter och psykologer som erbjuder alltifrån klassisk psykodynamisk terapi och KBT till parterapi , ACT och mindfulnessbaserad kognitiv terapi.

Par som känner engagemang i sin relation och vill fortsätta leva tillsammans. Rekommenderas ej om våld eller missbruk förekommer. Vi är legitimerade psykologer och psykoterapeuter. Våra lokaler ligger centralt belägna i närheten av Centralstationen och Nordstan.


Vår verksamhet bedrivs utifrån KBT som individualterapi och parterapi. Billigt Bilsemester till Göteborg med halvpension. Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! Alla relationer behöver omvårdna precis som bilen behöver besiktigas och genomgå service då och då för att fungera. För att må bra i en relation behöver alla bli sedda och hörda.


Jag och min man grälar mycket om småsaker och jag har funderat över parterapi för att få ett gladare liv med mindre onödiga konflikter. Jag vill ha tips på bra parrådgivning i Göteborg. Vi kan finansiera det själva. Vår utgångspunkt är att en välfungerande parrelation är nyckeln till fysisk och psykisk hälsa.


Vi tillämpar EFT, Emotionally Focused Therapy for Couples i vårt arbete med parrelationer. EFT är en välrenommerad metod för parterapi i världen idag. Av de par som genomgått parterapi enligt EFT blir – helt kvitt sina problem.


I Göteborg är det aldrig långt till en restaurang med högklassig mat.

Stan stoltserar också med en rad restauranger med en stjärna i Guide Michelin. Men att hitta rätt i krogutbudet kan ändå vara knepigt. Här är lite hjälp på traven – Göteborgs tio bästa restauranger enligt gästernas egna betyg på Tripadvisor. Erfarna leg psykologer med bred kompetens (KBT, ACT, PDT, ISTDP) till rimliga priser, i centrala Göteborg.


Göteborg , Sverige: Se TripAdvisor-resenärernas omdömen om restauranger i Göteborg och sök efter kök, pris, plats och så vidare.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения