среда, 10 февраля 2016 г.

Studenthälsan su

Vi finns här för dig under din studietid! Läs om våra öppettider under jul och nyår. Studenthälsan finns också på Campus Gotland. Tips för att motverka hösttrötthet.


I vårt ljusrum kan du vila i ljus och få mer energi. ERGO har intervjuat en av våra psykologer om ensamhet. Testa din hälsa och livsstil inom åtta olika områden. Du är anonym och får direkt återkoppling. För att kontakta oss gällande allmänna frågor, använd i första hand vår e-postadress.


Det är inte alltid lätt att själv veta vad som är orsaken till att man inte mår bra – det kan handla om kroppsliga symptom, stress, sömn eller sex och samlevnad. Hit är studenter vid Stockholms universitet och flera andra högskolor välkomna med olika hälsofrågor – studierelaterade eller inte. Utöver individuella kontakter erbjuds också behandling i grupp, kurser och workshoppar. Högskolestudier medför krav på prestation.


Studenthälsan su

Om du känner dig stressad kan det vara klokt att lära dig avspänning - för att må bra under studietiden, kunna. Hit är du välkommen med alla hälsofrågor - studierelaterade eller ej. Vi erbjuder professionella samtal kostnadsfritt för dig som behöver stöd. Du bokar tid hos oss via telefon eller per mail på den ort där du studerar.


Vi hör oftast av oss inom ett dygn på vardagar. Alla besök är avgiftsfria. Mer information hittar du här. För att söka terapi på mottagningen med psykodynamisk inriktning skicka in en intresseanmälan till leg.


Studenthälsan su

Alexandra Billinghurst via e-post: kontakt. Läs mer om Psykoterapimottagningen. På kurshemsidan finner du all information du behöver inför kursstart som till exempel schema, kursplan, litteraturlista, kursbeskrivning och kontaktpersoner för. Här är de som är aktuella den närmaste månaden: Medicinsk lunchyoga, Workshop om sömn, Stresshanteringskurs.


När du väl är registrerad kan du logga in på sidan och du ser då alla dina scheman utifrån de kurstillfällen du är registrerad på. Genom kursen studerar hur klimatets variationer och förändringar påverkar samhället och miljön från både ett nationellt och globalt perspektiv. I mottagningsarbetet ges förtur till problem som har anknytning till studiesituationen.


Centrala lärarstudentrådet via sus. Doktorandrådet vid institutionen är för doktorandet och fungerar på samma sätt som ett studentråd samt nominerar studeranderepresentanter till universitetets beredande och beslutande organ. Vår utbildning handlar om växelverkan mellan miljö och samhälle, miljöförändringar i lokal och global skala samt dessa förändringar i olika tidsskalor. När man inte mår bra under studietiden är det vanligt att man upplever att besvären åtminstone delvis beror på studiesituationen. Nedan finner du aktuella kursplaner och litteraturlistor för Hsamt V20.


Observera att terminsangivelsen i namnet på litteraturlistan avser terminen då den. Schema för alla våra kurser finns på TimeEdit och du hittar dit genom att gå via universitetets schemaportal schema. Du kan söka på kursnamn eller kurskod och sedan välja kurs i listan.


Studenthälsan su

Eventuellt behöver du sedan ändra datumintervall för att se aktuell period.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения