воскресенье, 7 февраля 2016 г.

Hjälplinjen dygnet runt

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris livsmedel. Läs om hälsa och sjukdomar och var du kan hitta vård. Logga in för att läsa din journal och göra dina vårdärenden.


Vårdguiden är en tjänst från Sveriges regioner. Vi finns alltid med dig när du vill må bättre. Fastighetsservice dygnet runt. Med lång erfarenhet och bred kompetens är vi redo att hjälpa dig akut dygnet runt. Som helhetsleverantör tar vi hand om alla uppkomna problem i fastigheten.


Sjukvårdsrådgivningen är öppen dygnet runt. Kvällstid och helger, i akuta lägen, tfn 112. Behöver du eller någon i din närhet snabb psykiatrisk hjälp ska du vända dig till en psykiatrisk akutmottagning.


Den har öppet dygnet runt. Hjälplinje för psykisk ohälsa läggs ned. Beslutet möts av kraftig kritik från en samverkansorganisation för psykisk hälsa. Teaterns dag försvinner – blir Malmö scenfest. Arrangemanget byter nu namn för att kunna involvera fler uttryck än bara teatern.


Hjälper inte det kör Sjöassistans ut en Nimbustekniker på plats. Det ska vara bekymmersfritt att äga en Nimbus. Du som är anhörig eller vän är också välkommen att ringa till oss.


Vi har öppet dygnet runt och du kan ringa oss oavsett var du bor i Sverige. Ditt samtal kostar ingenting och syns inte på telefonräkningen. Självmordslinjen är till för dig som har tankar på att ta ditt liv. De som svarar är utbildade socionomer, psykologer och psykiatrisjuksköterskor med erfarenhet av att stödja människor som mår psykiskt dåligt.


En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Tjänsten tillhandahålls av Inera AB. Samtalen är anonyma och de som svarar har bred erfarenhet av att stödja människor i kris. Dags för långhelg – här är nöjen att fylla ut tiden med. Skåla med de sista slattarna av julens must eller nyårets champagne.


Hjälplinjen dygnet runt

Chatta med psykolog dygnet runt , exceptionell: collect call. Hos oss är du alltid anonym. Du kan prata och flirta helt fritt med sköna tjejer och killar dygnet runt från hela landet.


Till självmordslinjen kan du ringa anonymt dygnet runt , oavsett om du är anhörig till någon eller själv funderar på att ta ditt liv. Men om organisationen anser att det är akut fara för någons liv kommer ärendet genast anmälas till 1under samtalet. Sjuksköterskor svarar och bedömer ditt behov av vår ger dig råd och vägleder till rätt vårdmottagning när så behövs.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения