четверг, 11 февраля 2016 г.

Redovisnings ämnen

Jag behöver hjälp med att komma på ett bra ämne att redovisa om. I ämnet ingår marknadsföring, ledarskap och organisation, redovisning och kalkylering. Det är ju ingen tid alls. Vilken som helst normal tänkande individ kan tala om ett ämne så lång tid utan att förbereda sig.


Ta tid med klockan så du inser verkligen hur kort det är.

Du tar något ämne du känner till och punktar upp säg punkter om det ämnet som stödord. Säg en mening för varje punkt så är du i princip klar. Utbudet av utbildningar till redovisningsekonom är stort. Utbildningarna innehåller ofta ämnen som redovisning , beskattning, löneadministration, affärssystem och företagsekonomi.


Du som vill bli redovisningsekonom ska ha minst en treårig gymnasieutbildning med ekonomisk inriktning samt någon påbyggnadsutbildning. Uppsatser om FöRSLAG TILL äMNE INOM REDOVISNING. Jag ska hålla en 5min muntlig redovisning på svenskan och det står verkligen helt stil i skallen.


Vi får prata om precis vad vi vill så kom med bra förslag nu.

D Och det måste vara någorlunda intressant så att klasskompisarna inte somnar. Så sammanfattningsvis: Ett intressant ämne. Redovisning är ett vidare begrepp som förutom bokföringen även innefattar sammanställningen i form av rapporter och underlag som du använder dig av för att ta beslut om verksamheten. Redovisningen är också de underlag som du enligt regelverken måste lämna in och redovisa till olika myndigheter till exempel årsredovisning och.


I arbetet kan ingå att utveckla modeller för redovisningen och utarbeta anvisningar för hur redovisningen ska göras. Ibland deltar redovisningsekonomen i budgetarbetet och gör bedömningar av hur stora intäkterna och utgifterna för en viss tidsperiod bör vara om man vill uppnå sina lönsamhetsmål. Utbildningen fokuserar framför allt på extern och intern redovisning samt beskattning, såväl i teori som i praktik. Kurser i dessa ämnen varvas med kurser i bland annat kommunikation, marknadsföring och organisation, kompetenser som är viktiga för helhetssynen inom affärsekonomi.


Jobb efter examen som ekonom inom redovisning och revision. Programmets kurser är valda och anpassade efter Revisorsnämndens krav på kunskaper. Med denna unika inriktning är du också väl förberedd för ett arbete som redovisningsekonom.


De extra juridikkurserna är mycket användbara för en kvalificerad redovisningsekonom. K står för kategori, och syftar på en av fyra kategorier av regelverk för hur redovisningen ska utformas som gäller för alla svenska företag. Allmännyttiga bostadsföretag tillämpar normalt antingen Keller K men kan i vissa fall frivilligt välja K4-regler.


BoDa Redovisning sköter all ekonomi såsom bokföring, löner och skatter för små till medelstora företag, samt delar av ekonomin för större bolag. Detta så att våra kunder kan fokusera på det de gör bäst, nämligen sin egna verksamhet.

Vi på BoDa titulerar oss som kollegor till våra kunder. Med bokföring avses insamlandet av finansiell information, medan sammanställandet av detta till exempelvis årsredovisningar kallas redovisning. Våra kurser i bokföring och redovisning hjälper dig att få bättre kontroll på din ekonomiska verksamhet. Företagsekonomi C hp. Därutöver krävs En B och svenska för grundläggande behörighet för högskolestudier (krav på svenska avser om utbildningen ges på svenska).


Extern redovisning riktar sig till externa intressenter. Redovisning kan ofta vara föremål för revision: då en oberoende revisor går igenom redovisningen och tar ställning till om den är rättvisande. PFAS- ämnen hittas i grundvatten men främst i förorenade områden.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения