четверг, 25 февраля 2016 г.

Pensionärsrabatter

Fler än 4rabatter för plus, seniorer och dig som är pensionär. Smart Senior erbjuder flest och bäst seniorrabatter – alla som fyllt år är välkomna som medlemmar i Smart Senior. De flesta seniorrabatterna och pensionärsrabatterna är unika och går endast att få tillgång till som medlem. Välkommen till Seniordays! Att intresset för pensionärsrabatter fortsätter att vara stort gör att fler ger sig in på marknaden.


Som med alla erbjudanden gäller det att tänka en extra gång innan man väljer en rabatt. Man ska tänka kritiskt. Verkar något för bra för att vara sant så är det ju förmodligen så. Det finns ju ofta ett ekonomiskt intresse bakom. ICA-kort är inte ett kort, utan flera!


Alla ger dig förmåner som bonus och erbjudanden. Och vissa ger ännu mer! Se vilket som passar dig. Alla seniorer och pensionärer är välkomna att bli medlem i Smart Senior.


Pensionärsrabatter

Kravet vi har är att du fyllt år. Motionspasset ”Soft” är lite lugnare än de övriga och cyklisternas medelålder är. Att se de senaste filmerna på bio är en speciell upplevelse.


Luta dig tillbaka och njut av en gemensam aktivitet tillsammans med en stor publik. För många kan därför olika pensionärsrabatter bli räddaren i nöden. Fem procent här och tio procent där, det kan göra en ganska stor skillna säger marknadskoordinator på SPF, Veronica Sjölin.


Nu kan även de som tagit ut en del av sin allmänna pension göra en ny pensionsprognos på nätet. Den möjligheten har tidigare inte funnits för dem som exempelvis tagit ut PPM-pengar för att få pensionärsrabatter. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Du som är över år kan få ett Seniorkort av din kommun. Läs här vilka kommuner som erbjuder kort!


Det är ett kort för resor i kommunen du bor i. Se tider, trafikinfo och pris, ladda och spärra Jojo-kort. Pensionärsrabatt - familjesalong, american crew, barnklippning, brudklädsel, folieslingor, bruduppsättningar, hårförlängning, färga håret, herrfrisör. Varmt välkommen till seniorstart!


Pensionärsrabatter

Kanske är du nybliven pensionär? Du ska kanske gå i pension inom kort eller så är du närstående till någon som har blivit. Logga in för att ta del av härliga erbjudanden, tjäna poäng hos våra partner och ta ut varor i poängshoppen. Du kan få pensionärsrabatter på t. Studier och sjukpension Om du studerar för en examen ska du meddela FPA och din arbetspensionsanstalt när du blir klar med studierna. Tandvårdsstödet består av allmänt och särskilt tandvårdsbidrag samt ett högkostnadsskydd.


Specsavers är en av Sveriges mest pålitliga optiker för din synvård. Vi har flera val av glasögon och kontaktlinser för alla behov.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения