пятница, 26 февраля 2016 г.

Resmål sverige sommar

Hos oss finns allt från charterresor till kortare cityresor. Reser du charter, flyg eller bokar endast hotell får du alltid vår service på köpet. Hitta billigaste resan här.


Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! Somliga menar att det har med det rent estetiska att göra.

Tiden var ju full av snygga prylar! Andra menar att det hänger ihop med längtan efter en tid då det fanns bostäder, jobb och en gemensam framtidstro. Vi har rest landet runt för att hitta härliga sommarpärlor som har det där lilla extra. Härliga boenden, mysiga utflykter, ljuvlig mat och magisk natur. Sverige är som bäst på sommaren.


Magasinet kommer ut gånger om året. För och efternamn (obligatorisk) Ev.

För många är en utlandsresa under sommaren ett härligt sätt att koppla av. Men det finns massor av platser. Bohuslän, Abisko, Strömsund. Från Österlen i söder till Piteå havsbad i norr.


Turistinformation, kartor och restips om svenska resmål. Den unika skärgårdsmiljö som världens högsta kustlinje skapat har satt området på Unescos världsarvslista. Och allt fler hittar hit – förra sommaren ökade gästnätterna i området med hisnande. Vi hade inte i vår vildaste fantasi kunnat föreställa oss det enorma intresse som finns för att visa på svenska alternativ till utländska resmål. Resmål från Skåne i syd till Lappland i norr finns bland de nominerade bidragen.


Höstlovsaktiviteter, julmarknad. Vi tar emot bokade grupper året om. Här listar vi nio av dem. Hoppas du hittar något som tilltalar dig!


Norra delen har kalla, snöiga vintrar och du som gillar äventyr åker till Sälen, Åre eller Abisko för att åka skidor, uppleva midnattssol, norrsken och fantastisk natur. Lagom till sommaren går mot sitt slut brukar resväskorna förpassas längst in i garderoben. Många glädjer sig åt nystart, krispig höstluft och rutiner, andra börjar redan fundera på vilket nästa resmål kan tänkas bli.

Medelhavet fortsätter att locka oss och nu är det framför allt sex lite mer okända platser i Albanien, Grekland och Turkiet som trendar inför sommaren. Dhermi i Albanien, grekiska Alonissos, Antiparos och Parga samt turkiska Bodrum och Marmaris är sommarens doldisar enligt resebyrån Ticket. Styr du kosan mot Bulgarien i sommar ? Den som åker hit kommer definitivt inte att ångra sig. Om du vill uppleva en plats innan turismens lämmeltåg är Pristina destinationen för dig.


Vart ska man egentligen resa i sommar ? Varsågo här är världens bästa resmål ! En researrangör som slagit fasta på Gotlands fina möjligheter är Kreaktiv Träning. Företaget, som grundades av Kattis Nyberg, vill skapa unika träningsresor. Så här skriver Kattis på hemsidan om deras. Solsäkra sommaren med en härlig sommarresa! Välj bland öar i Greklan Albanien, Kroatien och mycket mer.


Att vandra har aldrig varit hetare, och allt fler svenskar vill lämna storstaden bakom sig för en stund i naturen. Vi erbjuder olika upplevelser oavsett vilken restyp du är eller vilken tid på året du vill resa. Letar du efter sol och bad med kort flygtid?


Välj Kanarieöarna på vintern och medelhavskusten på sommaren.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения