пятница, 19 февраля 2016 г.

Kärleksfulla bibelord

Stå inte i skuld till någon, utom i er kärlek till varandra. Ty den som älskar sin medmänniska har uppfyllt lagen. Den allsmäktige, allvetande, kärleksfulla Guden är den som tröstar oss. Bibeln säger i Jesaja 51:Jag, jag är den som tröstar er.


Varför fruktar du människor, de dödliga, som är som gräset? Vi kan lita på Guds ledning och beskydd även i livets mörkaste stunder. Har den plats för en stunds eftertanke?


Många har gjort det till en vana att stanna upp och samla sina tankar kring ett Jesuscitat eller annat bibelord , och de kan ofta berätta om hur den vanan ger kraft och stadga åt livet. Inlägg om Bibelord skrivna av faithsmith. Och de som är kärleksfulla och vänliga visar att de håller på att lära känna Honom ännu bättre. Uppslagsdelen behandlar ord och ämnen som antingen återkommer ofta eller kräver en utförligare förklaring.


Den har inga uppslagsord som anses självklara eller. Ta del av undervisningen från gårdagens ämne som jag tror behöver känneteckna varje Jesus-efterföljare nämligen: Kärleksfulla relationer. En fisk är skapad till att leva i vatten.


En fågel till att flyga högt upp i luften. Varje människa är skapad till att leva i kärleksfulla relationer! Både med Gud och andra människor. I höst har vi en predikoserie med huvudämnet ” Kärleksfulla relationer”.


Kärleksfulla bibelord

Lyssna gärna igen och Du är varmt välkommen till en spännande höst i Rydaholms Frikyrka. Ingen av oss tycker om att bli hatad men vi har fått höra att vi inte kan förvänta oss att det skall bli lätt att följa Jesus. Han lovar oss inte framgång när vi står upp för sanningen, utan vi skall vara tillgängliga, trogna och kärleksfulla. Kampen om att vittna för evangeliet kommer att fördjupa våra relationer med Jesus. Den kommer dock finnas kvar för den som vill gå tillbaka och läsa äldre bibelord igen.


Nya bibelord uppdateras dagligen på Dagen. Ungdomsledare Josef Andersson var först ut september med en predikan med ämnet ”I Kärleksfull relation med Gud”. Boken har underbara illustrationer, vackra bibelord , kärleksfulla texter och plats för många foton! Du såg mig innan jag föddes, i din bok var de redan skrivna, de dagar som hade formats innan någon av dem hade grytt.


Under skärtorsdagen firar vi tecken på Guds kärleksfulla mysterium. I fottvagningen och utgivandet av sin kropp och blod finner vi tecken på Jesu tjänande och kärlek. Han uppmanar oss att låta honom tjäna oss och ta emot hans kropp och blod. När jag blir uppmärksam på Guds kärleksfulla uppmärksamhet, väcks också min kärlek.


Att bli och få vara älskad. Då blir den min innersta längtan. Läs gärna söndagens texter, vad väcker de hos dig? Och välkommen på gudstjänst! Ester från Kramfors lockades av det kärleksfulla budskapet och gick med i sexsekten Guds barn.


Kärleksfulla bibelord

Efter år i den slutna kristna rörelsen lyckades hon till slut fly – och bygga upp ett nytt liv. I radioprogrammet Verkligheten i Pberättar hon om hur hon prostituerade sig i Guds namn och fick åtta barn med sex olika män. Det lilla barn du älskar så högt är ännu mer värdefullt för Gud.


Denna charmigt illustrerade dopbok rymmer omsorgsfullt utvalda bibelord som tillsammans med bokens kärleksfulla små texter och böner kommer att finnas med barnet genom hela livet. Min lilla dopbok innehåller texter av Margareta Melin, Lina Sandell, Britt G Hallqvist m. OBSERVERA ATT VI ÄVEN HAR FINA PAKETPRISER Läs mer nedan eller Klicka här för mer information Se film på hela boken. Alla kärleksfulla handlingar kräver inte ett gensvar, men när Skaparen älskar oss inbjuder han till ett gensvar. Vilket gensvar önskar Gud på sin gudomliga kärlek?


Kärleksfulla bibelord

Gud vill bli sed känd och älskad.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения