среда, 17 февраля 2016 г.

Biljett nu hackad

Se våra topp-erbjudanden! Hitta Billiga Flygresor på minut. Bäst i Test – Jämför flygresor nu! En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


I en rad fall har också kunder blivit utan biljetter.

Förra året gick dock bolaget i konkurs. Nu har sajten återuppstått under det något modifierade namnet biljettnu. Sajeel Iqbal är vd och ensam ägare. Biljett Nu har kritiserats kraftigt för att utlova biljetter till utsålda evenemang då de i vissa fall inte har kunnat leverera några sådana.


Nu drivs sajten under namnet Biljettnu. Hasses evenemangsbiljetter. Ett löfte som verkar vara svårt att hålla. Konsumentverket kräver förändring.

Kontroversiella biljettsajten Biljett Nu hackad. Den hårt kritiserade biljettsajten biljettnu. Har du köpt biljett till ett evenemang via Ticketmaster? Då riskerar du att ha fått dina uppgifter hackade. Biljett Nu har stått i fokus för en lång rad konflikter de senaste åren, bland annat för sin affärsidé om att köpa upp biljetter till populära konserter och sälja vidare dem till ett betydligt högre pris.


Det blev ett enormt tryck när TVgick ut med nyheten på fredagen. Det resulterade i ett tekniskt fel på vår sajt. Det gick att köpa fler biljetter än vi hade tillgång till, säger Robert Jakobsson, verksamhetschef på Biljett nu.


I fjol gick bolaget i konkurs men återuppstod under namnet biljettnu. Det betyder att obehöriga kan logga in på användarnas konton och bland annat se personuppgifter och beställningshistorik. Sajten hette tidigare biljett. Det är dock oklart om det går att köpa biljetter.


Under det tidigare namnet biljett. En marknad som omsätter stora summor, men har fått mycket kritik. Biljettpriserna har trissats upp och i vissa fall har kunder inte fått sina biljetter.


Av allt att döma så är det frågan om biljetter som är utskrivna på det stulna biljettpappret från i höstas. Däribland användarnamn, mejl och IP-adresser.

Tiotals miljoner användaruppgifter. Sök i Sverige och internationellt konserter, biljetter , artister, kalendarium och evenemangsinformation på LiveNation. Världens största sökmotor för.


Sveriges ledande marknadsplats för evenemang inom sport, kultur, musik.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения