пятница, 12 февраля 2016 г.

Målare sökes stockholm

Hitta proffs, läs referenser, kundrekommendationer och mycket mer på Dorunner. Funderar du på att renovera badrum? Våra pensionärer målar åt er. Fyll i kostnadsfri förfrågan!


Sök efter nya Målare -jobb i Stockholm. Verifierade arbetsgivare. Ett gratis, snabbt och enkelt sätt att hitta ett jobb med 53. Rekommenderade målare i Stockholm - referenser.


Vi är en av Stockholms mest rekommenderade målerifirmor. Vi har varit aktiva i många år och byggt upp såväl kunskap, erfarenhet som en trogen kundskara som växer för varje år. Välkommen till Vasastans Måleri - din målare i Stockholm ! Vi hjälper dig med allt inom måleri samt övriga tjänster inom byggsektorn. Här får du hjälp med allt från tapetsering och målning av väggar och tak till fönstermålning, fasadmålning och trapphusmålning - allt med garanti. Lediga Målare jobb på Indeed.


Målare sökes stockholm

Pensionerad målare sökes för. Vår Användarpolicy - dina uppgifter behandlas säkert och kan kan endast ses av fem anslutna företag. Alla Målare jobb i Storstockholm. Sök och hitta lediga tjänster och arbete med Careerjet. Målare i Stockholm , Stockholms för att hitta jobberbjudandet du letar efter.


De bästa lediga jobben i Trovit. Vi gör det enklare för dig att söka jobb. Det är för få måleriföretag i Stockholm och Göteborg.


Branschorganisationerna i landet har de senaste åren flaggat för en brist på målare och i dagsläget ser det ut som om den bristen har blivit verklighet. Kontakta oss om du behöver en kompetent målare i Stockholm med goda referenser! Vi utför måleriarbeten för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i hela Storstockholm med omnejd.


Invändigt och utvändigt måleri, tapetsering och underhållsmålning. Arbetsplatsen finns i Stockholm och det är en nybyggnation. Du ska vara en öppen och flexibel person. Dina arbetsuppgifter består av målning, tapetsering, spackling, grängning, etc på nybyggnationer.


Målare sökes stockholm

Erfaren målare sökes till Stockholm. Låt någon av våra erfarna målare fixa arbetet, skicka en intresseanmälan eller ring direkt till ditt lokala kontor. Trä- och putsfasader behöver både underhåll och ny färg med jämna mellanrum, och det är ett ganska omfattande arbete. Vi söker nu ett flertal målare med minst tre års erfarenhet, för vanligt förekommande arbetsuppgifter inom yrket. Arbetet äger rum i stor Stockholm , och sker både inom- och utomhus.


Du behöver behärska svenska i tal och skrift på grund av instruktioner.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения