вторник, 9 февраля 2016 г.

Ljudabsorbent tak

Stort urval av ljudabsorbenter på vägg för moderna kontor. Ledande tillverkare av Tak. Se Plannjas produkter här.


Ljudabsorbent tak

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Ljudabsorbenter för tak. Vi hjälper dig gärna hitta de ljudabsorbenter som bäst lämpar sig för din arbetsmiljö.


Bra ljudabsorbenter som dämpar ljud och ger en ombonad känsla på kontoret. Cylinderformad ljudabsorbent som hängs i taket med vajer och vajerfäste. Kan kläs med lock på absorbentens ovansida då denna är synlig, tex vid upphängning i trapphus. Mycket effektiv ljudabsorbent för upphängning i tak bestående av A-klassat och 1 återvunnet material.


Sound Off går att få i flera olika storlekar för att passa in i just din miljö. Leverereas med vajrar (m) med ögla och justerbar krok. Monteras på vägg eller tak och kan fås i en mängd utföranden och storlekar. Vanligtvis finns det akustiktak i kontor. Detta gör att det inte är kostnadsoptimalt att täcka hela väggen från golv till tak med ljudabsorbent.


Om det finns bra akustiktak i lokalen kan du som schablon placera ljudabsorbenter på en höjd från centimeter upp till 2centimeter. Med rätt akustikprodukter och smarta lösningar kan ljudvolymen sänkas i alla miljöer. Paroc Akustik kan hjälpa dig hitta en lösning för dina behov. Tak LÄTT Bygelabsorbent Det enklaste sättet att på ett effektivt sätt förbättra akustiken utan att behöva ändra på befintliga installationer så som ventilationskanaler, elkablar, belysning etc är att montera styckvis LÄTT bygelabsorbent. Formatet kan vara kvadrat, rektangulär, run cylindrisk mm.


Monteras och hängs i taket via distanspinne (finns i olika längder) med magnet och takfäste, eller vajer och vajerfäste. Placering kan göras i olika höjder som skapar en dimensionell rumsupplevelse. Webbutiken för dig som fått nog av höga ljudnivåer, eko och oönskat buller.


Här hittar du olika former av ljudabsorbenter och undertak för en bättre miljö. Palett ljudabsorbent för takmontering är en ljudabsorbent , med absorptionsklass A, helt försluten med glasfiberväv både på kanterna och ovansidan. P RINT är en ljudabsorbent där bara fantasin sätter gränsen.


Välj en egen bild och skapa en tavla, eller flera för att skapa kompletta bildteman för hela lokalen. Denna placering av ljudabsorbenter är den mest effektiva metoden att dämpa ljud. En Akucornermodul är gånger mer effektiv än en vägg- eller takmonterad ljudabsorbent.


Detta beror på att ljudenergin i ett rum samlas i hörnorna. Letar du ljuddämpande tavlor och ljudabsorbenter? Canvasbutik erbjuder ljuddämpande tavlor och även akustikväggar som fungerar som ljudabsorbenter.


Ljudabsorbent tak

Effektiv ljudabsorbent som dämpar ljudnivån i ditt rum. Den går att beställa med eller utan LED-belysning samt i olika storlekar. Aros Akustik levererar och monterar akustiktak och undertak.


Takabsorbenten passar utmärkt i offentliga miljöer där målet är att dämpa ljudnivån. Vi erbjuder även material för eget montage av undertak i vår lagerbutik i Uppsala och webbshop. A-klassat material och klädda i ett skumlaminerat tyg för en bra ljudabsorption. Molnen är fyllda med s.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения