среда, 17 февраля 2016 г.

Stiga multiclip 50 se

Bygghemma erbjuder dig gräsklippare med bra kvalitet till bra priser! Check Visymo voor de beste resultaten! Upptäck hela utbudet av STIGAs produkter för trädgården: traktorer, gräsklippare, motorsågar, och robotgräsklippare, både för professionell användning och.


Stiga multiclip SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp. Den finfördelar gräsklippet som blir till gödning i gräsmattan. Mulchingsystemet klipper exakt, finfördelar det klippta gräset och sprider sedan ut det på marken som gödning. Andra fördelar med gräsklipparen är Anti-vibrationssystemet (AVS), ett galvaniserat chassi samt de praktiska gummidäcken som sitter på aluminiumhjul. Den här modellen har justerbar klipphöj du kan som kortast hålla gräset på mm och som längst mm.


Multiclip Pro 50S är Svanenmärkt. Med gräs som behöver klippas tar du dig också ut i solen med jämna mellanrum. Prisjakt jämför priser och erbjudanden från butiker. Shoppa dina favoriter hos Ellos nu! Hos Ellos hittar du allt inom mode.


Voordelig en snel geleverd. Het gehele assortiment aan Stiga tuinmachines leverbaar. Elektrisk start och bekvämt självgående.


STIGA bensindrivna gräsklippare är maskiner med hög kvalitet som kombinerar kraft med noggrant klippresultat, komfort och hållbarhet. Uppsamlare, mulching, sido- eller bakutkast: oavsett vilken klippmetod som passar din trädgård bäst kan du vara säker på att hitta rätt modell. Då det finns en mängd varianter av Stiga gräsklippare måste man ta reda. Den tål tuff terräng trots att den är batteridriven och har en väl tilltagen klippbred och har du en plan mycket stor yta kan du stänga av drivningen för att förlänga batteritiden. Med sin kraftfulla volt-motor kan den lätt konkurrera med en bensinklippare.


Stiga multiclip 50 se

Gräsklipparen passar dig som vill ha en perfekt gräsmatta med lite ansträngning. Den är gjord av stål och har en klippbredd på cm. Utrustad med en Stiga 140cc-motor, mjukt grepp och vikbart styre för enkel förvaring.


Med multiclipfunktion som klipper och göder i ett svep! Gräset klipps i små bitar som landar i gräsmattan och blir till naturlig gödning. Gräsklippet skyddar också gräsmattans rötter från att torka ut under sommarperioden. Den övre delen av handtaget är fällbar för smidig förvaring och de reglagen vid hjulen gör att du lätt justerar klipphöjden i fem olika steg ,. Användarvänlig maskin som är idealisk för både villa och sommartorp! För att få en välmående trädgård krävs de rätta verktygen och maskinerna, oavsett årstid vill Stiga tillhandahålla förstklassiga trädgårdsredskap för dig.


Stiga multiclip 50 se

Alltid med snabb leverans! Professionell rådgivning. Om din gräsmatta brukar se vildvuxen ut under säsong är det kanske dags att köpa en ny gräsklippare.


MULTICLIP EURO Lawn Mower pdf manual download.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения