понедельник, 15 февраля 2016 г.

Appar för par

Appar för par

Genom att fortsätta navigera på webbplatsen godkänner du denna användning. Jämför appar för att lyssna på ljudböcker i mobilen. Se vilken app som har det största utbudet av ljudböcker!


Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Du ställer ner matkassen och sprättar kuverten. Tidigare brukade du lägga alla räkningar på hög för att ta tag i dessa vid ett tillfälle, men nu tar du hjälp av telefonen för att blixtsnabbt scanna in fakturorna. Biologi, historia, slöjd osv. Till höger finns olika menyer och filter som hjälper dig att hitta rätt.


Du kan till exempel hitta appar för att skapa videopresentationer, för att ladda ner böcker, eller för att hjälpa dig att ljuda orden. Du kan också välja att bara titta på program som. Appen håller koll på gemensamma utgifter. Cost split: Är du ute med kompisarna på stan en kväll eller är ni en grupp som är ute och reser?


Appar för par

Då kan ni använda den här appen för att hålla koll på era gemensamma utgifter. Sätt upp en grupp och registrera utgifterna så ser ni vem som har betalat för vad och hur mycket alla är skyldiga. Appen Sveriges Radio Play behöver installeras för att kunna lyssna på hela program.


Korsord där man kan välja svårighetsgrad. Man kan avsluta och fortsätta skriva vid annat tillfälle eller om någon annan vill ta vid! Finns flera varianter. Företaget bakom Mobitime utvecklar appar för drygt hälften av landets länstrafikbolag.


Appar för par

Här är bara ett exempel. Du kan antingen välja länets egen app – eller installera Mobitime som fungerar i län från Norrbotten till Halland och Småland i söder. Appen innehåller reseplanerare, biljettköp och trafikinformation. För mig är det viktigt att appen inte innehåller reklam eller möjlighet till köp inuti appen.


Jag vill också att den har ett tydligt gränssnitt som gör appen lätt för små barn att förstå. Sound Touch är mycket uppskattad hos två- och treåringarna. Jag tycker också att den är en bra “nybörjarapp” för de yngsta barnen. AM Search - ger förslag på appar för autism utifrån behov. Hitta appar för autism i. Den är gratis och fungerar som en katalog att söka i precis som Autism Apps.


Andra bloggar eller listor med rekommenderade appar kan man hitta till exempel här: Autismspeaks. Tips på gratisappar för att läsa QR -koder. Hemma på hallmattan ligger ett par räkningar och väntar på dig.


När vi anger vilken version av operativsystemet (iOS , Android eller Windows) som appen fungerar med är det oftast den eller senare versioner. Sommaren är en perfekt tid för att röra på sig, och det finns gott om appar som kan hjälpa dig. Röstpepp på löprundan. Du som gillar att springa kan ta hjälp av Runkeeper. Appen ger dig röstavisering om ti hastighet och avstån och när du är klar visas rundan på en karta.


I Tittut för småbarn erbjuds som animerade pekböcker där barnet för “knacka på” i olika miljöer för att upptäcka olika djur, fordon och ljud. En begränsad del av appen är gratis, och blir man sugen på mer kan man göra köp inuti appen för att låsa upp alla spel. Pris: Gratis (begränsad) Ålder: 1-år.


Första tipset nedan är Apples egna app Health som har inbyggd stegräknare och kommer förinstallerad på deras telefoner, så för många är nog appen Health det bästa valet. Wype- appen huserar alla tidningar som publiceras av Bonnier, medans du hittar flera andra tidningar i ztory- appen. Vilken som passar dig beror på vad du vill läsa för tidningar. Betala en prenumerationsavgift och få tillgång till hela utbudet i appen. Appen kommer att skicka över frågeformulär till dig då och då, och de flesta tar bara ett par sekunder att fylla i. Men det går att komma ner i kostnaden för mat med hjälp av denna app.


Matpriskollen samlar reklamblad med erbjudanden och rabatter från de allra flesta matkedjor.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения